IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ризи – дънковите са идеални за офиса

11 март 2023 18 00

Ето няколко модела, които да носите

IStockphoto

IStockphoto

Ризите са предпочитано облекло за офиса, независимо дали човек има строго официален дрескод или не. Те са подходящи както за срещи, така и за ежедневно носене. И когато става дума за пролетни модели, сигурно ви хрумват тези на райе или изчистени – в бял или някой друг цвят. Ала през новия сезон други ще бъдат по-актуални – тези от деним.

Деним ризите не са само за уикендите. Стига да знаете с какво да ги съчетаете, те могат да бъдат перфектното допълнение към вашия пролетен аутфит. От любимите дънки, до макси полите или роклите в различни силуети, въпросната материя е изключително комфортна.

След стандартното изчистено яке, една риза от деним също ще намери място в гардероба ни съвсем скоро. Тя няма да ни трябва само за визии в стил „Каубойско момиче“. Освен с кожени ботуши и шапка с широка периферия, има безброй други възможности, които да изпробвате тази пролет.

Как да носите дънкова риза в офиса?

Класическите кройки са най-подходящи за заседателната зала. А по-модерните и небрежни – за работно място, което не изисква специално облекло. Овърсайз тенденцията ще продължи да диктува модата и през следващите месеци. Ето защо можете да съчетаете тениска или пък бял потник, с по-широка деним риза, която да не закопчавате отгоре.

Може да носите деним от главата до петите, следвайки примера на Бритни Спиърс от 90-те. Или пък да заложите на комбинация от тънка риза, съчетана с кожена пола или втален панталон. Ако имате подходящ клин, той също ще отива на деним, стига да не е за йога или някакъв вид спорт.

Какви дънкови ризи да изпробвате през пролетта?

1. Класическа черна

Първото ни предложение е минималистична дънкова риза в черен цвят. Тя е за тези, които се колебаят дали синята ще им отива. За да имате по-спортно-елегантен стил, може да подберете именно една такава. Все пак черното си е класика. Друг вариант е сиво-черното.

Риза на райе в синьо и бяло – тренд за пролетта

2. В стандартен син деним

Тази риза е тънка и по-широка. Може да я закопчаете или пък да я носите над подходяща тениска. При това не е права, а изрязана.

Този вид син деним ще властва при якетата, роклите и дънките през пролетта.

„Oversize“ тениска или риза – 5 начина, по които да ги носим

3. Риза с избелял ефект

Ако обичате да подвивате ръкавите на ризата когато е по-топло, то този изчистен модел е за вас. Този деним е светъл, като на места има избелели петна – търсен ефект.

Въпросната дънкова риза може да комбинирате с широки дънки с дупки.

Пролетна мода – извадете старата дънкова пола

4. С парче дънков плат

Един по-нестандартен модел, при който едната половина е от дънков плат, докато друга – от друга материя в различен цвят.

Ризата върви с колан от деним, но може да се носи и без него – въпрос на вкус.

Също така ризите, ушити от различни парчета дънков плат, не са за пренебрегване.

За още модни тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари