IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риза на райе в синьо и бяло – тренд за пролетта

24 февруари 2023 08 30

Ето няколко модела, които да изпробвате

IStockphoto

IStockphoto

Риза на райе в синьо и бяло е парчето, което да добавите към визията си тази пролет. Дали ще я комбинирате със сако, тънък пуловер или пък с блейзър, тя ще разнообрази стила ви.

Из улиците на Европа и САЩ в момента тази дреха е една от предпочитаните. Лека, удобна и предлагаща безброй съчетания, тя е сред любимите на много звезди.

В TikTok и Instagram инфлуенсъри споделят съвети на последователите си каква риза на райе да изберат според своята фигура. И с какво могат да я носят в ежедневието.

Модни експерти дават пример със страхотната раирана риза на Меган Маркъл – Ralph Lauren. С нея тя се появи на „Уимбълдън“ през юли 2018-а. Иначе много говорят за нея като риза от поплин. Сигурно се чудите какво означава това? Това е най-леката тъкан за риза. Толкова е фина, равномерна и гладка, че се усеща почти като коприна на допир с кожата.

Как да носите тази риза?

Независимо дали е маркова или обикновена, ризата с райе в синьо и бяло е страхотен избор за по-топлите пролетни дни. Може да добавите към нея комплект от златни бижута с перли – друг тренд, който ще бъде актуален за сезона.

Ако желаете, съчетайте я със светъл деним и бяла тениска или потник отдолу, без да я закопчавате. Не забравяйте, че овърсайз моделите все още са на мода.

Ето няколко модела раирани ризи, които да изпробвате:

1. Риза тип рокля

Дългите ризи, които да носите с клин или като рокля, ще се търсят и през пролет 2023. Има прави модели, с кожен колан на кръста или по-разкроени, с платнен, ставащ на ефектна панделка.

2. С буфан ръкав

Тази риза с райе в синьо и бяло е по-свободна. Нейното деколте е набрано с връзка и има V-образна дупка по средата.

Най-ефектното на ризата са нейните по-обемни, леко набрани ръкави с шеф по средата.

3. Риза с два вида райе

Въпросният принт със сини и бели ресни не е подходящ само за жени. Става и за мъжките ризи за пролетта.

Има много симпатични модели от панталон и риза със ситно райе. Или пък такива, при които са съчетани по-едро и по-дребно.

Карирана риза от фланел – задължително изделие в есенния гардероб

Визия на деня: Меган Маркъл с риза на Виктория Бекъм

„Oversize“ тениска или риза – 5 начина, по които да ги носим през лятото

4. Изчистена

Този модел е най-популярен и никога няма да излезе от мода. Ако не ви харесва райето със син цвят, то може да заложите на риза с розово и бяло.

В случай, че харесвате бели дънки или панталони, не пропускайте да ги комбинирате с раираната си риза.

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари