IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тупиран бретон – Никол Шерцингер ни връща в 80-те

3 април 2023 08 30

Певицата с ретро визия и грим в розово

Getty

Getty

Силно тупиран бретон с лак и висока, леко бухнала опашка в стил 80-те. На това заложи Никол Шерцингер за поредния епизод на „Маскирания певец“. Преди да седне в журито на музикалния формат, звездата сподели своята визия. И сякаш ни върна назад във времето, когато Синди Кроуфорд показваше различни упражнения в спортно трико.

44-годишната звезда се появи като истинска кукла Барби, облечена с прилепнала по тялото мидирокля в светлорозов цвят. Ала с нещо друго привлече вниманието на своите последователи – тупираният бретон.

Шерцингер, която обича да разделя косата си напът по средата, се появи с по-къси кичури на челото, които са оформени доста странно.

Тупирана коса – отново на мода за сезона

Както съобщихме по-рано, тупираната коса се завръща през 2023 г. И ето, че със своя обемен бретон, стилизиран с лак, Никол ни показва как да изпробвате тенденцията.

Изпълнителката е прибрала косата си на висока опашка. Липсва ѝ само цветно скрънчи. А бретонът й е оформен така, че прилича на перчема на Уди Кълвача от анимациите на Disney.

„Какво знаете за тези бретони от 80-те?!“, пита Шерцингер, усмихвайки се закачливо на камерата.

Рокля и грим в розово – идеални за пролет 2023

Розовият руж започна да се използва все повече след излизането на тенденцията за зимата „ледено момиче“. А през новия сезон, когато всичко около нас е толкова цветно, ще бъде задължителен по скулите и клепачите.

Никол е поставила ръце на кръста, облечена с кокетна минирокля с пайети. Тя струва 39 долара и е на австралийската марка Runaway The Label. Изглежда, че е ушита от латекс, но всъщност не е. Просто е с бляскав ефект.

Бягство в рая – Никол Шерцингер на Големия бариерен риф

Никол Шерцингер и Том Евънс опровергаха слуховете за раздяла

Прически за Свети Валентин – 3 предложения от Никол Шерцингер

Моделът, избран за шоуто, в което звездата журира, е с доста изрязано V-образно деколте, което разкрива част от бюста ѝ.

Прически 2023 – пробвайте тренда C-Cut

Обеци с висулки във формата на сърце допълват визията на Шерцингер от 80-те. И напомнят, че някои прибрани в кутиите аксесоари отново може да се ползват без проблем.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари