IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неонова рокля – Хайди Клум като кукла Барби

10 април 2023 10 50

Моделът с актуална рокля за новия сезон на „Америка търси талант“

БГНЕС

Хайди Клум заложи на неонова рокля, прилепваща плътно по тялото за важно събитие. Звездата премина по червения килим преди да седне в журито за новия сезон на „Америка търси талант“.

Моделът се появи в Лос Анджелис, приличаща на истинска кукла Барби. Само че с розово, бе с неоново оранжево.

Роклята си Хайди съчета с дълги ръкавици, стигащи до лактите. И двете са ушити по актуална тенденция – с безброй ситни набори по тях.

Своята визия звездата допълни с уникално златно колие, състоящо се от верига, в която е поставен голям скъпоценен камък. То бе комбинирано с почти незабележими обеци на ушите. На краката си тя пък е обула сандали на висок ток с каишки с шипове – един от моделите, който ще е хит през лято 2023.

Клум изглежда в отлична форма, демонстрирайки неоновата си визия пред фотографите. В профила си тя сподели няколко снимки и видеа от старта на 18-ия сезон на шоуто.

Ким Кардашян и Кайли Дженър са други известни дами, които обичат да носят подобни рокли. Освен със своята ефектна набрана част, ако са от неонов цвят, на живо са едни, а на снимки съвсем други.

Миналата седмица Хайди демонстрира друга свежа визия, в която доминира неонов цвят. Тя се появи с рокля с висока талия и изрязано бюстие в яркозелено.

Хайди Клум и роклята ѝ с оптична илюзия превзеха червения килим

Меган Фокс като Памела Андерсън, Хайди Клум като червей

Дъщерята на Хайди Клум показа колко е близка с доведения си баща

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари