IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум и роклята ѝ с оптична илюзия превзеха червения килим

14 декември 2022 18 00

Тоалетът изглеждаше сякаш направен от вода

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Хайди Клум определено знае как да спазва темата на светското събитие, на което е поканена.

В началото на седмицата в Лос Анджелис се състоя премиерата на филма „Аватар: Природата на водата“, като 49-годишната моделка беше сред специалните гости. За да подхожда на заглавието на лентата, Хайди се облече в прекрасна рокля, създаваща илюзията, че е направена от вода. Въпреки факта, че вече сме декември и по-оскъдните дрехи са дълбоко прибрани в гардероба, Клум реши да покаже малко повече плът, отколкото сме свикнали да виждаме по това време от годината.

На синия килим в Ел Ей моделката носеше дълга тюлена рокля от Lever Couture, чиито частично прозрачни детайли създаваха илюзията, че материята е направена от стичаща се вода. Тоалетът се отличаваше с едно паднало и едно обемно рамо, както и висока цепка, показваща дългите крака на Хайди. Визията беше завършена от отворени обувки на висок ток и миничантичка.

Хайди Клум

Снимка: БГНЕС

За да спази още по-добре темата на събитието, моделката зализа косата си назад, създавайки т. нар. „мокър“ ефект, популярен през тази година. При него се създава илюзията, че сте току-що излезли изпод душа, но всъщност прическата се прави със специална пяна и метод на разресване, за да се получи желаният ефект.

Клум, позната още като кралицата на Хелоуин, определено знае как да привлича погледите на червения килим. През октомври тя отбеляза завръщането си към страховития празник след двугодишно отсъствие заради пандемията. За специалното събитие моделката се облече като огромен червей и дори пропълзя няколко сантиметра за пред камерите.

Костюмът на червей беше от глава до пети, а доближаването му до реалността беше безупречно. Той включваше всяка една гънка, позната ни от повърхността на животното и беше допълнен от извита опашка и огромна глава. Хайди беше придружена на партито от съпруга си Том Каулиц, който пък бе облечен като рибар и държеше своя „червей“ на куката.

Хайди Клум,

Снимка: Getty Images

По-рано през годината, докато рекламираше сезон 3 на Making the Cut заедно с водещия Тим Гън, Клум сподели ентусиазма си за модата и за подпомагането на амбициозни дизайнери. „Бих казала, че това е най-добрата класация от дизайнери, които някога сме имали“, казва тя в предаването Today през юни. Допълва, че десет дизайнери се борят за наградата от един милион долара, като това е едва второто предаване, освен America's Got Talent, което предлага толкова голяма награда.

„Това е невероятно за всички тези дизайнери, които вече имат кариера, но ще получат допълнителен тласък, защото с един милион долара можете да направите много за вашия бизнес“, категорична е Хайди.

Хайди Клум: Пия от кръвта на Том, за да остана млада

Ангелите се събраха: Хайди Клум, Алесандра Амброзио и Тайра Банкс заедно в реклама

Мода 2022 – Хайди Клум с костюм от 3 части

Говорейки за мода, дъщерята на Клум – Лени – уверено върви по стъпките на майка си. През последните години тя все повече участва в Седмицата на модата, снима се за различни списания и рекламни кампании. В момента обаче Лени се фокусира и върху ученето, заминавайки в колеж в Ню Йорк. Независимо дали ще реши да продължи с мода или ще обърне професионалните си интереси в друга посока, Хайди е категорична, че винаги ще подкрепя Лени.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари