IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2022 – Хайди Клум с костюм от 3 части

24 януари 2022 08 30

С него няма да останете незабелязани

Getty

Getty

Наскоро Хайди Клум шокира мнозина, признавайки в „Шоуто на Елън Дедженеръс“, че е застраховала краката си за 2,2 милиона долара. Тогава едни сметнаха това за прищявка, докато други признаха, че ако те имат такива, биха направили същото. Все пак, години наред тя си изкарва хляба като модел.

След като краката на звездата предизвикаха бурна дискусия, тя показа в социалните мрежи какво им отива най-много освен къси рокли и поли – панталон с висока талия и широки крачоли. Той е съчетан перфектно с топ и сако в един цвят.

Отивайки на снимки за шоуто Making The Cut, Клум облече страхотния костюм в цвят фуксия, който всяка жена трябва да има в своя гардероб през 2022 г. С него се разходи из улиците на Лос Анджелис, като компания ѝ прави водещият Тим Гън.

Хайди Клум,

Getty

В профила си в Instagram русокосата красавица показа как крачи с панталона тип чарлстон. Тъй като е с висока талия, той отива на късия топ с поло яка и дълги ръкави. Върху него тя е със сако. И трите са в магнетичния цвят фуксия, с който няма да останете незабелязани.

Освен костюмът на Клум, който е по най-новите тенденции, на снимките, направени от папараци, се вижда и пухкава миничантичка, която тя носи на едното си рамо. Според модни експерти, тя е на марката Mochino и струва 795 долара. Не бива да пропускаме и нейните цветни очила, които пасват чудесно на дрехите, които е подбрала за големия екран.

Хайди вдъхновява хиляди жени с фуксионния костюм, с който води предаването, в което 12 дизайнери се опитват да докажат, че имат умения и хъс, за да създадат своя марка и ръководят истински бизнес. При по-топло време или за някой специален повод, тя може да свали сакото и да носи само панталона и горнището.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари