IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелоуин 2021 – 5 идеи за костюм от Хайди Клум

30 октомври 2021 18 00

Моделът обожава да прави тематични партита за празника

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Остава ден до Хелоуин – празникът на Вси светии, който много хора по света отбелязват, дегизирайки се, правейки фенери от тиква и обикаляйки из домовете късно вечер. Много известни личности не пропускат 31 октомври, като някои всяка година са доста оригинални с избора си на костюми. Да вземем например Хайди Клум, която става все по-оригинална с визиите си.

По данни на Insider, моделът празнува Хелоуин от 2000 г., като само през 2012 и 2020-а тя пропуска да вдигне тематично парти.

Експерти по карнавални костюми отбелязват, че ако има Златна малинка за обличане на празника, то със сигурност Хайди би спечелила наградата – с костюма си на хиндуистката богиня Кали, с който се появи през 2008 г. Тогава той не бе приет добре и сметнат за обиден от последователи на хиндуистката митология.

През 2012 г. Клум бе избрала да се облече като Клеопатра, като покани куп гости в дома си, но заради опустошителния ураган Санди, се наложи да отмени своето парти.

През последните няколко седмици звездата показа, че е в трепетна подготовка за тазгодишния маскарад. Ето какви идеи за костюми ни дава тя в Instagram, припомняйки превъплащенията си назад във времето:

1. Зомби

Със серия от публикации Хайди показва, че през 2021 ще бъде доста страшна за феновете. Този път тя е избрала да „възкръсне от мъртвите“, носейки костюм на зомби. А за него и украсата на дома ѝ, виждаме, че е пръснала доста пари.

„Докато смъртта ни раздели, Том Каулиц“, пише топмоделът към снимка, на която лежи върху гроб, на който са изписани имената на нея и съпруга й. Тя носи асиметрична рокля, цялата изцапана в кръв и пръст, сякаш току-що е излязла от долната земя.

За страховитата визия, която Хайди показва в няколко видеа, допринася и нейният грим.

2. Фиона

Клум се превъплъти в жената на Шрек през 2018 г. и днес ни припомня, че всеки един може да влезе „под кожата“ на анимационните герои от едноименния анимационен филм в няколко части.

„Зеленото винаги е било любимият ми цвят“, написа Хайди, качвайки клип с трансформацията си. Благодарение на куп специалисти, тя и половинката ѝ Том се превръщат във Фиона и Шрек.

Ако не разполагате с помощници като тези на модела, може просто да наблегнете на зеления грим, като гледате снимките на героите, за които стана дума. Ако пък имате подръка перуки и си купите техните костюми, още по-добре.

3. Извънземно

С течение на годините звездата започна да харчи още и още, само и само да бъде с най-оригиналния костюм. През 2019, за партито си, тя и Том Каулиц сякаш дойдоха от друго измерение. Тя бе изключително атрактивна – като извънземно, а той – със скафандър, като космонавт, пленен от нея.

Ако с гаджето си харесвате техните костюми, в търговската мрежа може да намерите доста реквизит, който да използвате, за да влезете в образите им.

4. Джесика Рабит

На своя купон номер 16 за Хелоуин, Клум се появи като Джесика Рабит – любимата на заека Роджър. Тя е красива, с яркочервена грива, дълга рокля и латексови ръкавици. Отличава се и с добре оформените си задни части и гърди. 

„Определено Джесика е икона, а аз винаги се опитвам да намеря разпознаваемо лице. Започнахме работа преди около осем месеца“, казва Хайди през 2015-а, признавайки, че екипът ѝ я подготвял цели 10 часа.

Ако искате да се доближите максимално до образа на сексапилната жена, ще ви трябва и голям бюст, добавя тя.

5. Модел на човешкото тяло

Друго оригинално хрумване на звездата, което може да ползвате за Хелоуин, е да се дегизирате като модел на човешкото тяло - такъв какъвто сте виждали в час по билиогия. През 2011 г. моделът пристигна на своето собствено парти като мъртвец в моргата. Носена на количка, тя бе покрита с бял чаршаф, а след като лекарите с окървавени престилки го махнаха, я видяхме без кожа.

В свое видео Клум показва спомен от партито, на което се изправя и позира само... по мускули, жили... сякаш току-що е избягала от аутопсия.

„Това е тяло без кожа. Все едно съм аз, но гола. Всичките ми вени и кръв се виждат... И дори не се чувствам гола, защото е толкова цветно“, сподели тогава тя.

Разбира се, ако ви харесва костюмът на Хайди, ще трябва да дадете повече пари за такъв или пък за да наемете професионален гримьор.

Все пак, каквото и да изберете за Хелоуин 2021, важното е да имате настроение. А за него ще допринесе и специалната декорация, която е добре да приготвите. Освен тиквен фенер, може да се сдобиете с изкуствени паяжини, малки летящи духчета, светещи дяволски рогчета, паяци и куп други дребни аксесоари, които да разположите на входната врата или на различни места из дома си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
pojelavam zdrave i mnogo li4no 6tastie i uspehi na tazi li4nost .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар