IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Лий Къртис е готова с костюма за Хелоуин 2021

18 октомври 2021 11 00

Актрисата се появи с него на премиерата на „Хелоуин убива“

БГНЕС

„Джейми Лий Къртис, страхотна ретро рокля. Но какъв е този чаршаф, изцапан с кръв?“. Това биха казали много от нас, гледайки една от последните визии на известната актриса. Сложила руса перука на главата си, тя позира с чуден тоалет, който не само, че я прави доста по-младолика, а и е перфектния за Хелоуин 2021.

„Почитам майка си в цялата ѝ кръв... Имам предвид блясък“, написа холивудската звезда, показвайки небесносинята рокля и окървавеното наметало, с което е отишла на премиерата на филма „Хелоуин убива“.

Оказва се, че тоалетът на Къртис е препратка към нейната покойна майка и по-точно роклята ѝ, с която тя участва в популярния през 60-те трилър на Алфред Хичкок „Психо“.

„Всъщност съм Скарлет Йохансон като Джанет Лий във филма „Хичкок“. Метафизично е, защото никога не сме знаели какъв цвят е роклята на Джанет Лий, тъй като филмът беше черно-бял. Но сега, заради филма „Хичкок“, знаем, че е бледосиня“, коментира тя преди години.

А белият плат, който Джейми държи в едната си ръка, всъщност е завеса за баня, част от последната сцена на Джанет Лий във въпросната продукция.

„Това е най-доброто нещо, което някога съм виждала“, „Ти си гениална!“, „Харесвам те като блондинка“, коментират последователите на Къртис в Instagram, където тя сподели кадри с костюма, който е чудесно хрумване за премиерата на страшния филм, а ще ѝ свърши и чудесна работа, посрещайки децата на вратата си на Хелоуин.

„Отдавам почит на красивата си покойна майка, Джанет Лий, но... има и нещо повече от това...“, споделя звездата пред Entertainment Tonight.

„Хелоуин убива“ излезе в САЩ и на стрийминг платформата „Peacock“ на „Universal“ на 15 октомври. В него Джейми Лий играе главната роля – на Лори Строуд. От 1978 г., когато излиза първият филм от поредицата за страховития празник, тя се снима във всички пет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари