IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота по наследство: Хайди и Лени Клум танцуват по бельо

13 октомври 2022 10 30

Двете дами участват в нова модна кампания

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тя беше един от най-известните и успешни модели на 90-те години. Сега дъщеря ѝ превзема модния подиум, доказвайки че красотата наистина се предава по наследство.

Да, точно така, говорим за фамилия Клум, която продължава да бъде централна тема в модния свят и този на красотата. Хайди и 18-годишната ѝ дъщеря Лени привличат погледите на всяко събитие, на което присъстват, а последните две години се появяват заедно и поотделно на корици на известни списания и дефилират за луксозни модни марки.

Сега дуото майка и дъщеря отново обединява сили, за да промотира новата колекция на италианската марка за бельо Intimissimi. Двете носят прекрасни комплекти от нежен сутиен и бикини, показвайки естествената си красота. Хайди носи черен дантелен сет с избродирани бели цветя, а дъщеря ѝ е избрала също черния цвят, но без флорални мотиви. Лени, за разлика от майка си, носи и бяла сатенена риза.

„История за увереността в себе си, радостта от живота и любовта между майка и дъщеря. Заедно Хайди Клум и Лени Клум показват изкуството на италианското бельо“, написаха от Intimissimi в социалните мрежи. Те допълват, че двете дами доказват, че правилното бельо може да те накара да се чувстваш много по-уверен, по-щастлив и по-красив.

Заедно с великолепните снимки на Хайди и Лени, в кампанията е включен и забавен клип, на който майка и дъщеря танцуват на фона на италианска опера.

„Заедно с Itimissimi празнуваме жените – любовта и подкрепата между майка и дъщеря; и колко уверена, красива и щастлива може да те на прави едно бельо“, написа Клум в социалните мрежи. Лени сподели същата публикация, обещавайки на последователите си, че ще харесат колекцията точно колкото нея.

През 2017 година 18-годишният модел споделя как майка ѝ е вдъхновила любовта ѝ към бельото. „Тя винаги имаше разновидности от прекрасни неща, които виждах. Някак си започваш да харесваш по малко от това, което майка ти харесва. Мисля, че именно затова се чувствам по-свободна в тялото си. Ходя на плажа без горнище, защото мама го правеше“, казва Лени пред People.

Съдейки по думите ѝ, вече не се изненадваме, че Лени направи дебюта си в модата именно с известната си майка. Тогава момичето беше на 16 и застана на корицата на германския Vogue. „Много съм развълнувана за първата си корица. Прекарах си чудесно на снимачната площадка. Не можех да си мечтая за по-добро начало. Благодаря, че беше до мен“, написа Лени към майка си.

Хайди не пропусна да покаже любовта към дъщеря си, казвайки че се гордее с Лени и пътя, по който е поела. „Винаги знаеш какво искаш и какво не искаш. Не си моята мини версия и се радвам, че сега можеш да покажеш коя си всъщност“, написа тя.

Признавайки, че Лени никога не е имала възможността да израсне по нормален начин, моделът от 90-те казва, че нищо от детството на дъщеря ѝ не е повлияло на изборите ѝ в живота. „Ти си уверена жена, която работи здраво за целите си. И нещо по-важно – ти си много готин човек, чието сърце е на мястото си“.

Клум също така е най-големият поддръжник на дъщеря си, когато става въпрос за обучение. През август Лени замина да учи в колеж в Ню Йорк, а майка ѝ сподели снимка от годините си като модел на Victoria's Secret. Въпросният кадър е от дефиле, на което Хайди е бременна с дъщеря си.

Днес е голямото ти местене в колеж... Имам чувството, че беше вчера, когато тази снимка беше направена и бях в четвъртия месец, а ти беше защитена в корема ми. Понякога ми се иска винаги да си близо до мен, но знам, че е време да разпериш крилата си и да отлетиш. Поеми пътя си, пази се и свети ярко“, написа Хайди в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари