IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ин и Ян: Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени на червения килим

9 юни 2022 12 30

Двете дами контрастираха в черно и бяло

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Фамилията им е известна във всички нива на модната индустрия, а брандовете се надпреварват да ги привличат към себе си. Сега Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени превзеха и червения килим по време на премиерата на „Джурасик свят: Господство“.

В понеделник, 6 юни, майка и дъщеря се разходиха по червения килим в Лос Анджелис сред макети на огромни динозаври. Облечени като истински модели, каквито са, Лени и Хайди привлякоха погледите на филмовата премиера, макар да нямат нищо общо с киното или с поредицата „Джурасик свят“.

Съдията в „Америка търси талант“ избра бяла дълга рокля, върху която беше изобразена мозайка в металик цвят от The Blondes. Моделът, който се продава за 4500 долара в уебсайта на марката, включва дълбоко деколте, което почти стигаше до корема на Хайди, а дължината на роклята докосваше глезените на моделката. Дизайнът без ръкави беше украсен с хипнотизиращ фотореалистичен модел от стотици остро изглеждащи сребърни шипове.

18-годишната Лени Клум беше пълната противоположност на майка си, обличайки изцяло черен тоалет. Вталеният корсетен гащеризон включваше кръгли изрязани участъци, които минаваха по краката на младата моделка. Всичко това беше допълнено от черни боти на висок ток и малка квадратна чанта.

Макар на червения килим в Лос Анджелис майка и дъщеря да изглеждаха като Ин и Ян, то за бала си Лени избра да последва примера на Хайди и облече нейна рокля. Момичето отиде с тоалет, който майка ѝ носи през далечната 1998 година по време на събитието Comic Relief. Наскоро Лени призна, че взима и модни съвети от доведения си баща Том Каулиц.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Във видео за германския Vogue, 18-годишната моделка сподели, че често „краде“ дрехи от гардероба на изпълнителя. Хайди Клум потвърждава за това и казва, че дъщеря ѝ предпочита по-скоро дрехите на Том, отколкото нейните.

Клум напълно подкрепя Лени в избора ѝ на професия. Дъщеря ѝ направи дебюта си в модата през декември 2020 година, когато застана на корицата на германския Vogue заедно с известната си майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

„Невероятно е да я гледам как се справя с всичко. През целия си живот е била с мен на снимачната площадка и не се страхува от камерите. Тя обича модата, наистина“, казва Хайди пред списание People.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари