IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лицата на модата: Хайди и Лени Клум на червения килим

21 септември 2022 12 30

Двете дами присъстваха на Седмицата на модата в Милано

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Едно от малкото позитивни неща на отиващото си лято е началото на Седмицата на модата в различни части по света. Вече видяхме дефилета от Ню Йорк, Париж и Лондон, като сега е време за най-важното и най-чаканото - това в Милано. Италия винаги се е славела като столицата на модата, а по подиумите в Милано се разкриват едни от най-красивите дизайни за следващите сезони. 

Най-специалната Седмица на модата изисква и най-специалните гости, като тази година не прави изключение. Започвайки на 20 септември, тя вече стана домакин на едно стилно дуо, което владее модата в продължение на десетилетия. Предавайки щафетата от майка на дъщеря, тази двойка много добре знае как да привлече вниманието и да насочи камерите към себе си.

Говорим, разбира се, за Хайди Клум и 18-годишната й дъщеря Лени. Двете дами, сякаш родени за модата, кацнаха в Италия, за да присъстват на откриването на Седмицата на модата в Милано. Вървейки ръка за ръка на червения килим, Клум и Лени доказаха защо семейството им доминира върховете в индустрията през последните няколко години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

49-годишната Хайди изглеждаше невероятно и дръзко, носейки блейзър в бароков стил, покрит с цветни пайети. Оставяйки съвсем малко на въображението, моделката избра да остави сутиена и ризата у дома, появявайки се чисто гола под блейзъра. Бившата водеща на "Топ дизайнер" завърши визията с високи черни ботуши, играещи ролята на панталон. 

Що се отнася до отдела "Грим и Прическа", Хайди заложи на естествена визия, избирайки съвсем малко грим, състоящ се от черна спирала и червило в нюд цвят. Русите й кичури бяха свободно пуснати върху раменете, а бретонът й стигаше почти до очите. Красавицата избра селекция от златни бижута, с които да приключи блестящия си външен вид. 

До Клум плътно стоеше 18-годишната й дъщеря Лени, която очевидно е получила почивка от първия семестър в университета, за да пристигне в Италия. Младата моделка показа завиден стил, носейки изцяло черен тоалет, състоящ се от бюстие без презрамки и черни кожени панталони. Лени обу високи черни обувки на платформа и завърши визията с опушен грим и изправена коса, разделена на път. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Klum (@leniklumupdates)

Лени Клум беше част и от откриващото дефиле в Милано, показващо новата колекция на About You. Тя се появи на подиума, носейки голямо кожено черно яке, комбинирано само с високи ботуши на токче. Хайди Клум изрази гордостта си в социалните мрежи, споделяйки видео, в което се вижда професионалната походка на Лени. 

Седмицата на модата в Милано започва през 1958 година и постепенно става една от "Голямата четворка", присъединявайки се към шоутата в Париж, Лондон и Ню Йорк. Ежегодното събитие посреща близо 30 000 гости и над 40 дефилета всеки сезон. Тази година новите колекции ще представят марки като Gucci, Prada, Moschino и Versace. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

По-рано през деня Хайди кацна в Милано, носейки кожен гащеризон с неонови маратонки, опитвайки се да мине незабелязано през натовареното летище. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари