IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Злато от горе до долу – кралица Максима в Милано

20 април 2023 12 30

Тя заложи на любимия си дизайнер – Клайъс Иверсен

БГНЕС

БГНЕС

Кралица Максима се появи със зашеметяваща златна визия за свое посещение в Италия. За да уважи покана за вечеря в конферентния център Palazzo Giureconsulti, тя облече рокля на любим свой дизайнер.

Съпругата на крал Вилем-Александър бе забелязана в центъра на Милано, облечена с модел на датчанина Клайъс Иверсен. Той се отличава с уникални златни детайли в ацтекски стил на ръкавите.

Злато от горе до долу – перфектен избор за модната столица

Модни експерти веднага отбелязаха, че изборът на Максима е особено подходящ за визита в Милано, където се диктуват част от актуалните тенденции. Някои дори сравниха Иверсен с Александър Маккуин и моделите, които той шие за принцесата на Уелс – Кейт Мидълтън.

Кралицата направо сияе в злато от горе до долу. Нейната рокля е с драпиран дизайн и златно покритие. Ако се вгледате в ръкавите, на пръв поглед ще си помислите, че тя е накичила безброй масивни гривни отгоре. Само че те са пришити към тях.

Максима носи чифт обувки на Gianvito Rossi и клъч чанта на бранда – Begum Kha. Разбира се, че и двете са в златисто.

Освен тънкото коланче на кръста, единственият аксесоар, който допълва визията на кралицата, са златни обеци – халки.

Деним рокля – кралица Максима със свеж пролетен модел

Инкогнито със стил: Кралица Максима се сля с тълпата

Коя е Максима Сорегиета Серути – от Аржентина до Кралство Нидерландия

Кралят и кралицата на Нидерландия очакват коронацията

Посещението на Максима в Италия съвпада с миланския Salone del Mobile 2023 – ежегоден панаир на мебели. Малко преди тя да се появи в пълния си блясък в златисто, нейният съпруг обяви, че двамата ще приемат поканата на Чарлз III. И с удоволствие ще бъдат сред почетните гости на неговата коронация.

За появата си в Уестминстърското абатство следващия месец кралицата със сигурност ще подбере внимателно тоалета си. И както може би предполагате, ще се отличи от останалите с нещо по-нестандартно за повода.

Като наследник на трона, дъщерята на кралската двойка – принцеса Катарин-Амалия, която е студентка в Амстердам, ще ги придружи за пътуването до Лондон.

холандско кралско

БГНЕС

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари