IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зелен лайм добавя повече блясък в ежедневното ви облекло

29 април 2023 13 30

Вижте повече за актуалния нюанс за пролет/лято 2023

IStockphoto

IStockphoto

Зелен лайм е един от актуалните цветове за пролет/лято 2023. Притежавайки яркост и същевременно блясък, той може да разнообрази вашата визия.

Докато едни предпочитат да носят тоновете на цветята по това време на годината, други съветват в TikTok и Instagram да заложим на зеленото. То също се свързва с пролетта.

Цветът на зеления лайм (вид цитрус) е изключително подходящ за месеците, в които ще държим скрити повечето дрехи в сиво, черно и кафяво. То се получава при смесването на зелено и жълто.

Зелен лайм в гардероба – каква символика носи?

Смята се, че зеленото носи хармония, баланс и се свързва с личностен растеж. То окуражава не само любовта към природата, в която се среща най-често, но и към дома и неговите любимци. И неминуемо рефлектира върху характера на човек.

След като се появи тенденцията за матча маникюр, не се изненадваме, че сходен зелен тон е актуален за пролетно-летните ни дрехи. Той носи настроение, може да направи по-забележителна вашата визия и да придаде увереност.

Зелен лайм води до чувство на очакване и помага на неговия притежател да се отърси от негативните емоции. Освен това е един от цветовете на младите хора, игривостта, но и наивността.

Точно както парченце лайм или сока от него могат да променят един коктейл или десерт, така и една дреха в този тон ще добави малко свежест към еднообразните ви визии в тъмен цвят.

Пролет/лято 2023 – ето няколко парчета в зеления цвят, които може да носите:

1. Сатенен комплект

2. Сако и панталон с широки крачоли

Зелената рокля на Кейт Мидълтън се превърна в меме

Виктория Бекъм разбива социални мрежи, звезди и критици: Зеленото е новият цвят!

3. Рокля с тънки презрамки

4. Пола

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари