IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля с шарен принт – Алиша Кийс обожава тенденцията

17 май 2023 08 30

Певицата облече ефирен модел за своето пътуване до Чили

БГНЕС

БГНЕС

Рокля с шарен принт, ушита от сатен, избра Алиша Кийс за пътуването си до Чили. Певицата сподели няколко снимки от своето романтично бягство до въпросната дестинация. И с тях впечатли последователите си със своя стил на обличане.

Позираща пред камерата с модела с дупки под бюста, певицата демонстрира, че е последовател на тенденцията за по-шарени и ефирни дрехи, идеални за сезон пролет/лято 2023.

Кийс разкри в профила си в Instagram, че е останала без думи пред красотата на Чили, където е била поредната спирка от нейното турне.

На няколко кадъра звездата е заснета в по-близък план. От тях може да видим по-отблизо нейната разкроена рокля. Тя е с основен цвят зелено, в който се преливат черти от розово, червено, бяло и синьо.

В чили Алиша е в компанията на съпруга си – музикалният продуцент Суис Бийтс, когото целува на фона на залеза.

Певицата обожава рокли с шарен принт и дупки

Ако разгледаме другите снимки в профила на Кийс през последните няколко седмици, ще видим, че въпросната шарена сатенена рокля не е единствената в нейния гардероб.

Дълбоко почистване, ароматерапия, масаж – тайната на Алиша Кийс за блестяща кожа

Фенка награби Алиша Кийс на неин концерт

Визия на деня: Алиша Кийс последва примера

Преди по-малко от седмица, отбелязвайки се от Буенос Айрес, звездата показа, че има сходен модел – този път с флорални мотиви. При него розово, оранжево и светлозелено се преплитат така, че да създадат една страхотна рокля. Тя също е с дупки, но този път те не са от двете страни на ханша ѝ.

Иначе, говорейки за цветни комбинации, няма как да пропуснем едно от бюстиетата на певицата, с което тя се снима край сцената в Сао Пауло. То съчетава тъмносиньо, бебешкорозово и оранжево.

За да затвърди, че шарените принтове по дрехите ще са истински хит за лятото, Алиша Кийс ни вдъхнови и с нестандартен гащеризон. Той е с V-образно деколте, леки драперии и буфан ръкав.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари