IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Алиша Кийс последва примера на Зендая

10 март 2022 12 30

Изпълнителката се появи в шоуто Good Morning America

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Някои модни тенденции пълзят бавно, почти незабележимо, докато тихо достигнат до пълна доминантност. Други изглеждат като чук, падащ върху главата ви – ще бъде трудно да не ги забележите.

През изминалата седмица тенденцията, която е толкова силна, колкото и падането на чук, ни удари бързо и изглежда, че това ще бъде само началото. В морето от неутрални зимни нюанси се появи вълна от ярко розово, сякаш пурпурно, за да обяви, че пролетта е почти тук, така че е добре да помислим сериозно за нея.

От ревютата на Седмицата на модата в Париж, това на Valentino привлече вниманието с почти изцяло розовата си колекция за есен 2022, в която само тук-там присъстваха черни дизайни. Цветът, както се оказа, е нов официален нюанс на Pantone, наречен Pink PP, кръстен на инициалите на креативния директор на марката Пиерпаоло Пичоли, и вече е носен от знаменитости от най-високо ниво като Зендая. Модната платформа за данни Lyst дори съобщава, че показванията на страници за розовия цвят са се увеличили с 20% след дефилето.

Междувременно в социалната мрежа TikTok яркото розово завладя сърцата на милиони потребители, благодарение на розова сатенена рокля, която продължава да се разпродава светкавично бързо заради хаштага #ZaraPinkDress. И тъй като всички хубави неща се случват по тройки, с удоволствие ви съобщаваме, че Алиша Кийс също се включи в розовата тенденция.

Преди няколко дни, посещавайки предаването Good Morning America в Ню Йорк, изпълнителката беше забелязана да носи популярния цвят от главата до петите. Тя облече топло розово палто с дължина до коленете, което идеално подхождаше на костюма ѝ и обувките със скъпоценни камъни. Оказва се, че Алиша няма нужда да ходи до Париж, за да бъде в центъра на модните списания, а просто трябва да се разходи из улиците на Голямата ябълка.

Алиша Кийс

Снимка: Getty Images

Розовият гащеризон е допълнителен специален подарък за феновете ѝ, тъй като идва от наскоро дебютиралата ѝ колаборация с Athleta. Костюмът, който се продава за 209 долара, се присъединява към други розови дрехи, които примамват клиентите, включително халат с дължина до пода, удобни широки панталони и тренировъчни комплекти от спортен сутиен и шорти.

КоментариКоментари