IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли за лятото – моделите, от които имате нужда

4 юни 2023 18 00

Основните неща в гардероба за следващия сезон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Имаме една малка тайна, която трябва да си признаем – никога не можем да откажем на страхотна рокля и това е проблемът ни. Гардеробите у дома са препълнени, а ние просто се нуждаем от няколко основни неща, които да носим постоянно. В края на краищата има причина устойчивата мода да набира популярност и някои класически дрехи да са такива с основание. Наличието на правилните тоалети, включително летни рокли, прави живота много по-лесен.

А какво всъщност прави една лятна рокля толкова важна част от гардероба? Първото и най-основното е, че тя пасва на всичко и е подходяща за всеки повод. С други думи, ако ви се налага да отидете на работа, след това да се срещнете с приятели или с половинката си, но нямате време да се приберете до вкъщи за смяна на тоалета, то тогава роклята е най-добрият ви приятел.

Когато говорим за лятото, една рокля не само трябва да е стилна и „гъвкава“, но и да умее да ви разхлажда. Синтетичните тъкани, които запарват или изпотяват, се запазват за есента и зимата. На тяхно място идват ленените материи, които са по-леки, прохладни и удобни. Не на последно място, летните рокли, които трябва да имате, трябва да изглеждат също толкова стилни сами по себе си, колкото и в комбинация с аксесоари.

Популярни летни рокли за 2023 година

1. Плетена макси рокля

Комбинирайки сексапилност и стил, плетената рокля успява да бъде едновременно кокетна и изискана, в зависимост от това колко широка е плетката. Ако думата „плетиво“ ви звучи като нещо зимно, спокойно, тук говорим за много по-леки материи от дебелите пуловери, а изплитането на една кука, което е модерно в днешно време, създава по-големи дупки, които допускат прохлада до тялото.

2. Флорална миди рокля

За рокля, която е едновременно подходяща за офиса и среща с приятелки, не се колебайте да посегнете към миди модел на цветя. Независимо дали предпочитате да я облечете с ярки обувки или маратонки, флоралното миди е чудесен избор за лятото.

3. Секси минирокля

Минироклята е задължителна за вечерните събития през лятото. Компенсирайте късата дължина с романтични детайли като кристални декорации или бродерия с волани. Ако искате да добавите малко повече височина или да издължите краката, обуйте любимите си токчета за още по-сексапилен външен вид.

4. Спортна рокля

Ако обичате да сте активни, но сте отегчени от шорти и къси клинове, определено ще харесате нашето предложение за спортна рокля. Обичаме небрежни модели с подгъв над коляното, които да съчетаваме с удобни маратонки или гуменки.

Еспадрили – класика, без която не можем всяко лято

Устойчива мода – кралица Максима облече стара рокля

Лятна мода – 10 задължителни неща в гардероба

5. Рокля тип риза

Не позволявайте на яката да ви заблуди. Летните рокли тип риза от коприна, лен или памук са сред най-удобните стилове, но също така осигуряват бизнес визия, която е подходяща за офиса или работен обяд.

6. Ленена рокля

Като оставим настрана силуетите, ленената рокля е задължителна част от всеки летен гардероб. Предлагаме ви да изоставите идеята, че някой ще ви се скара, ако не си изгладите дрехите, и спокойно да приемете леко намачкания вид на ленената рокля.

За още актуални аксесоари за лятото и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари