IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк показа перфектния бански за лято 2023 

9 юни 2023 10 30

Моделът се снима за новата кампания на Fendi

БГНЕС

БГНЕС

Какъв е перфектният бански за лято 2023? Може би си мислите, че е от две части, със силно изрязано долнище, драперии, катарами и камъни по горнището. Но определено грешите! Според новата кампания на Fendi, той е цял, при това в бял цвят. И за да видите как изглежда, самата Ирина Шейк го е облякла, за да ви го демонстрира чрез своята нова фотосесия.

Бронзов грим и нюд червило подчертават естествената красота на Шейк, която позира върху шезлонг, държейки едната си ръка на главата, на която има бяла плетена шапка. Тя е в тон с банския, който е с шарени кантове в син и червен цвят.

„Банските костюми със зодиакални знаци от пистата на Fendi пролет/лято 1993 г. се завръщат като забележителна плажна визия за този сезон. В кампанията Fendi Astrology и с участието на Ирина Шейк“, пише официалното съобщение в Instagram-a на марката. Там бяха пуснати първите снимки от фотосесията с красавицата.

Шейк е Козирог – по банските ще познаете

В много свои интервюта Ирина е споделяла, че е от зодия Козирог и е доста упорита. Тази черта е присъща за всеки, роден под този знак. Ето защо тя получава бански със своята зодия.

Представяйки колекцията Astrology на марката, моделът сменя привличащи вниманието бански костюми и шикозни аксесоари. Изработен от ликра, нейният цял бански се отличава с квадратно деколте, контрастни кантове и астрологичен принт отпред.

Чар или бедствие – голата Ирина Шейк на фестивала в Кан

На шезлонга до Шейк има чанта тип кесия, с логото на Fendi, която е обгърната от кожен тубус. Разполага със симпатична малка дръжка.

Плетени бански Hello Kitty – тренд за лятото

Урок по сексапил – Меган Фокс по бански на корицата на Sports Illustrated

Бански 2023 – какви модели ще носим това лято?

Ирина носи ефирен шал вместо парео

На кадрите се вижда, че моделът има и шарена рокля, състояща се от ефирен шал. Нея тя носи върху банските си вместо парео. Според информация на Fendi, той е със зодиакален принт, който дизайнерите са пуснали за първи път за пролет/лято 1990 г.

Астрологичният шал, който е достатъчно голям, за да обгърне тялото и да се върже на подходяща панделка, е комбиниран успешно с чанта тип багета. Тя е с 3D детайли и златна катарама.

Като допълнение към лятната визия с шала, брюнетката носи няколко гривни на Fendi в различни цветове.

За още новини от света на модата – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари