IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – на преден план са дрехите с цветя

10 юни 2023 18 00

Мотивът може да бъде под формата на принт, бродерия, брошка...

IStockphoto

IStockphoto

Цветята са основен мотив за пролетта. Ако обожавате този сезон, със сигурност имате някоя блуза или рокля с флорални мотиви. Но с настъпването на лятото те ще завладеят тотално пазара.

А щом става дума за лятната мода, то трябва да знаете, че всичко с цветни щампи ще е модерно. Флоралните мотиви ще бъдат под формата на бродерия, апликация, дори брошка или пък по различни аксесоари – от колиета, до миничанти или пък плетени шапки.

В крайна сметка, дрехите с цветя са си класика, която никога няма да остарее. Още през 70-те години Дейзи Джоунс използва божура за принт върху плат. След това – през 90-те, се появява облеклото със слънчогледи – така любимо на някои и до днес.

Освен да си купите блуза или рокля с флорален принт, има и много други начини, по които да носите цветя във вашата лятна визия. И тук не става дума само за официални, но и за ежедневни дрехи.

Какви дрехи с цветя да носите?

Ефирна риза

Сатенените комплекти от панталон и риза са много актуални още от лято 2023. За новия сезон може да си купите една по-широка риза с цветя в различни цветове, която да комбинирате с какво ли не. Например с къси панталони, мидипола или пък по-дълга – плисирана.

Цветен костюм

И като стана дума за комплекти, задължително е да имате в летния си гардероб панталон с широки крачоли и по-широка риза или блейзър, който да вържете на панделка.

За предпочитане е горнището да е с по-широко деколте, като под него може да сложите едноцветен потник – с дантела или без.

Дълга пола с цветя

По-ефектните мидиполи, леко набрани в горната част, са актуални и за лято 2023. Вместо да носите изчистена, заложете на такава с цветен принт.

Въпросната пола може да се комбинира както с по-елегантно горнище, така и с потник или тениска, които да приберете вътре в нея.

Къси панталони

Дънковите никога не остаряват. Само че за да разнообразите стила си, добавете към гардероба си шарени панталонки. Защо да не са със ситни или по-едри цветя в различни тонове?

Сатен с флорални мотиви – сред предпочитаните материи за пролетта

Бижута с флорални мотиви – идеални за пролет 2023

Рокли с флорални мотиви – кои да изберете тази пролет?

Винтидж рокля с цветя

Всяка жена трябва да притежава една по-пъстра рокля, която ни връща в онези години със симпатичните кукленски модели.

За предпочитане е винтидж роклята да е с по-големи и шарени цветя на светъл или бонбонен фон.

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари