IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сатен с флорални мотиви – сред предпочитаните материи за пролетта

30 април 2023 15 00

Херцогинята на Единбург заложи на съчетанието

БГНЕС

БГНЕС

Флоралните мотиви са номер едно за пролетта. Много дрехи с тях ни връщат към някои ретро стилове от 80-те и 90-те. Точно такава е комбинацията на цветя, изобразени върху сатен – една от предпочитаните материи за по-топлото време.

Именно на сатенен флорален ансамбъл заложи херцогинята на Единбург, появявайки се на поредния си ангажимент. За да открие нов обучителен център, съпругата на принц Едуард облече страхотна макси рокля.

Сатен с флорални мотиви – задължителен за пролетния гардероб

58-годишната Софи Уесекс изглежда елегантно със своята дълга сатенена рокля. Тя е в бежов цвят, върху който има лилави цветя и клонки, подсилени с оранжево.

Модни експерти на Острова веднага отбелязаха, че херцогинята на Единбург е с модела на любимата си марка – ME+EM. В момента той струва 325 паунда.

Сатенената рокля с цветя се отличава с разкроена долна част и набран колан. Тя е комбинирана с кожен клъч и обувки на висок ток в светлокафяво.

Плисирана рокля – Кейт Мидълтън с модел в бордо

Неонова рокля – Хайди Клум като кукла Барби

Бързо, лесно, елегантно – с какви обувки да съчетаете пролетната си рокля

Кралската особа с пример за устойчива мода

Ансамбълът с отворено деколте, ръкави с балонен завършек и прибрана талия, не е нов в гардероба на снахата на покойната Елизабет Втора. Оказва се, че тя я притежава от миналата година и не я носи за първи път.

С визията си Софи дава пример за устойчива мода за пореден път.

„Херцогинята на Единбург изглежда страхотно както винаги. Този принт е невероятен“, пише потребителка в социалните мрежи, споделяйки нейна снимка със сатенената макси рокля.

Подобни ретро модели като този на кралската особа – дали от тази материя или друга, са доста актуални тази пролет.

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари