IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По примера на Кейт Мидълтън – принцеса Софи сложи стар костюм

27 февруари 2023 10 30

Розовото е устойчиво на времето

БГНЕС

БГНЕС

Кралските особи са най-големите последователи на устойчивата мода. Присъствайки на важни събития, те ни показват, че можем да рециклираме успешно дрехите в гардероба и така да пестим ресурси. След като наскоро Кейт Мидълтън се появи с бяла рокля, която е носела през 2019-а, нейният пример последва принцеса София.

Съпругата на принц Андрю облече дързък розов костюм от две части. С него тя уважи образователно събитие и закуска на Каймановите острови.

Оказва се, че панталонът с широки крачоли и дълъг блейзър, под който тя е облякла изчистена бяла блуза, е рециклиран. Той е на дизайнерката Габриела Хърст.

Вечен костюм в гардероба

Костюмът на принцесата е с назъбени ревери, кройка с двуредно закопчаване, копчета с черупка на костенурка и нежна текстура.

Кралски биографи отбелязват, че графинята на Уесекс е била със същия костюм в светлорозов цвят и миналата година. Тя го облякла за изложението на цветя в Челси.

Устойчива мода – пет неща, които винаги трябва да имате в гардероба си

Устойчива мода: Звездите, които носиха сватбените си рокли на червения килим

Урок по устойчива мода – Кейт Бланшет със стара рокля на червения килим

Според модни експерти, един такъв костюм на практика е вечен и неподвластен на модните тенденции. Както панталонът, така и дългото сако на Софи, могат да се носят и поотделно, и заедно. Освен това са в цвят, който винаги ще се търси.

Също като принцесата на Уелс, съпругата на принц Едуард държи да има многофункционални дрехи, които да облича по-дълго време. Възпитава и дъщеря си да не робува толкова на модата, а да избира по-удобни и практични модели.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари