IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чехли за лято 2023 – кой модел е най-актуален?

16 юни 2023 16 30

Ето няколко тенденции, които ще ви допаднат

IStockphoto

IStockphoto

Лято 2023 чука на вратите ни и е време да извадим подходящите дрехи, аксесоари и обувки за сезона. Изборът на правилна обувка е много важен за това как ще се чувствате в офиса или по време на вашата разходка край плажа. Той може да привлече вниманието на околните или да ви донесе куп главоболия.

Заедно с комфортните летни комплекти от панталон и риза, може да носите удобни маратонки. Но все пак, когато е по-топло, се нуждаете от обувки, откриващи вашите пръсти. След сандалите, идва ред на симпатичните модели чехли, които ще виждаме навсякъде в следващите месеци.

Вярвате или не, но по-обемните гумени чехли, подобно на тези, които носи Кание Уест, ще са истински хит за лято 2023. Те са цветни и освен че отиват на много ежедневни дрехи, са с удобна висока подметка. Тя обгръща крака и на нея може да разчитате не само за дните на плажа, но и за разходката в парка например.

Чехли за лято 2023 – кой модел да изберете?

Ето няколко, които според модните експерти са най-актуални:

Чехли в минималистичен стил

Когато става дума за минимализъм, по-плътните цветове и една текстура за вашите чехли трябва да бъдат приоритет. Освен това, когато са по-изчистени, те пасват на повече летни дрехи и аксесоари.

Ако вашият летен гардероб се състои от повече дрехи в бяло и бежово, едни чехли в цвят каки ще бъдат идеалното допълнение към тях. В случай, че имате повече цветни неща в гардероба, освен на черно, може да заложите на кафяви модели. Или такива, които са в тон с визията ви. Но за да са минималистични, по тях не бива да има камъни и разни други шармантни декорации.

Плажни чехли

Те могат да се носят на плажа, но и да допълнят вечерния ви тоалет. Освен джапанките през пръста, които всеки знае, има чехли с по-дебела платформа. Или пък кожени, с ултратънка подметка.

Едни по-обемни гумени чехли ще паснат на новия ви сатенен комплект от панталон и риза.

Удобен модел за градски условия

Сещате ли се за удобните мокасини? Е, освен тях, това лято може да носите нещо като техния изрязан вариант. Те са кожени, с катарами, някои с ниска подметка или съвсем лек ток. И подхождат на спортно-елегантно облекло.

Лятна мода – на преден план са дрехите с цветя

Ирина Шейк показа перфектния бански за лято 2023

Лятна бижутерия – няколко тенденции, които да следвате

Кожени чехли с пълнеж от вата

Този модел бе актуален още миналото лято. Те са кожени, но вместо да са ултратънки, притежават обем – благодарение на вата. Това придава мекота при стъпване и същевременно прави някои декорации, например панделки, доста по-ефектни.

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари