IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – шестте цвята, които винаги изглеждат шик

27 юни 2023 12 30

Какво да носите, за да сте стилни в топлото време

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Цветът е един от най-лесните, но най-въздействащи начини да актуализирате външния си вид. Ако обикновено носите неутрални нюанси, изборът на ярка рокля за следващото ви събитие ще бъде точното нещо, което ще промени изцяло визията ви. По същия начин, ако обикновено носите ярки дрехи, неутрализирането на гардероба ви с изцяло бял ансамбъл може да бъде правилният избор за промяна, от която имате нужда. Това е силата на цветовите тенденции, а лятото е идеалното време да започнете да експериментирате.

Сега е моментът да разгледате какво е на мода, за да се информирате относно избора на цвят за настоящия сезон. Според експерти, розовото ще бъде навсякъде, благодарение на предстоящия филм за Барби. Въпреки това, ако желаете да си гарантирате, че всички цветове, в които решите да инвестирате, ще издържат на изпитанието на времето, е необходимо да се потопите малко по-надълбоко в цветовия регистър. Намерете нюансите, които са се доказали като устойчиви на времето, като тук не говорим само за черното.

От открояващи се нюанси до нещо по-фино, има няколко цвята, за които да отваряте очите си при следващото пазаруване.

Шестте цвята, задължителни за лятото

1. Доматеночервено

Червеното невинаги е най-лесният цвят за носене с други тонове, но това не пречи да го имате в гардероба си. Често се препоръчва по-скоро да го включите под формата на рокля или гащеризон, които единствено се нуждаят от черни токчета като допълнение. Сочните доматени нюанси са идеалното решение за лятото не само защото зеленчукът е сезонен, но и заради изпъкването върху по-почерняла кожа и по-светлата коса.

2. Жълто

Ако приглушеният лукс можеше да бъде цвят, то той абсолютно сигурно щеше да бъде бледожълт. Дълго преди модата, наречена „спокоен лукс“ да излезе на преден план, тези тонове са били опора в летните гардероби на най-добре облечените жени, които сме виждали в социалните мрежи и сме черпили вдъхновения от тях. По-удобен за носене в ежедневието от ултраярките жълти тонове, този нюанс си пасва идеално с други летни цветове, увеличавайки още повече плюсовете си.

3. Бяло

Докато през есента и зимата се страхуваме да носим бяло заради локвите, валежите и калта навън, то през лятото нямаме основание да пропускаме светлия и гъвкав цвят. Често срещан в материали като лен или памук, бялото е предназначено за сухото и топло време, тъй като не привлича слънцето, а в същото време създава елегантен и стилен вид.

4. Синьо

Често цветовете, които откриваме в природата, изглеждат като най-устойчиви на времето, като това е случаят и със синьото. През последните няколко години забелязваме, че все повече и повече хора носят този прекрасен светъл нюанс и има причина. Освен че ни напомня за морето и чистото от облаци небе, цветът е идеален както за официални рокли или ежедневни дрехи, така и за бански.

Бохо колан – идеалното допълнение към лятната визия

Шапки за лятото – какви модели да носите тази година

Дамски чанти за лятото – моделите, които са ви подръка

5. Авокадовозелено

Зеленото на Bottega Veneta е ярък тревистозелен нюанс, който се радва на нарастваща популярност през последните няколко години. Въпреки това, по-земните зеленчуци, от типа на авокадото, правят също толкова голямо изявление тази година, като може да се каже, че дори се опитват да щурмуват върха.

Въпреки че изглеждат страхотно сами по себе си, прахообразните нюанси на това зелено означават, че оформянето му с други цветове не е толкова трудно. Помислете за съчетаване с розово, оранжево или синьо.

6. Бежово

Преди няколко години бежовото можеше да се смята за твърде скучно, за да бъде включено в модните класации, но за щастие, приливите и отливите се обърнаха и сега цветът получава шикозната оценка, която заслужава.

Да, нюансът е многофункционален, но най-добрите визии са тези, в които той заема централно място, вместо да играе второстепенна роля на по-примамливите цветове. Скромен, но надежден, бежовото е цветът, към който трябва да посягате, когато искате да изглеждате елегантни през лятото.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари