IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти за лятото – моделите, които са ви подръка

19 юни 2023 10 30

От тенденции от 2000-те години до заслепяващ очите блясък

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ваканции, летни петъци и уикенди, прекарани навън с вкусен коктейл в ръка и късни разговори с приятели. Има много възможности да се отпуснете през следващите месеци, да забравите за работните тревоги и единственото, за което да мислите, е как да се облечете. А всяка дама знае, че една визия никога не е завършена, ако няма включена перфектната чанта.

Тазгодишните тенденции в дамските аксесоари за лятото са изцяло фокусирани върху привличането на по-спокойна атмосфера и ваканционно усещане. Благодарение на повсеместното разпространение на естетиката на русалката и куклата Барби, акцентите на този сезон включват блясък, цвят и малко причудливост.

Тенденциите при дамските чанти за лятото

Завръщане в миналото

Типичната чанта с катарама от 2000-те години беше забелязана в ръцете на гостите на Седмицата на модата по целия свят тази пролет, а стилът от миналото ще властва и през лятото. За да се откроите в морето от ренесансови тенденции, насочете се към преувеличена катарама и по-малък размер на чантата, за да може фокусът да е насочен към метала, а не само към чантата.

Кристални чанти

Кристалните чанти се сдобиха със сериозна актуализация тази година, пренасяйки триумфа си в лятото. Тук ще видите съчетаване на ретро стилове с модерен привкус, като не е изключено да се появяват и чанти със скъпоценни камъни. Аксесоарът е малко по-рисков, така че определено ще ви накара да излезете от зоната си на комфорт за следващото парти.

Неонови чанти

Нямаше да е лятна мода без малко неон, така че сега е перфектното време да опитате чанта с ярък цвят, за да се включите в най-популярната тенденция за топлото време. Изборът на аксесоар с класическа структура гарантира, че вашият външен вид няма да е твърде екстравагантен, но в същото време ще е в крак с модата.

Мъхести чанти

Миничанта с мъх добавя малко игривост към всяко облекло. Потърсете модели в ярки нюанси с еднакво цветна или контрастираща дръжка, за да притежавате перфектното микроизявление, което да ви прави компания през цялото време до септември.

Дамски чанти – 7 тенденции за лятото

Гигантски чанти на колела или как Jacquemus развеселиха Париж

Дамски чанти 2023 – огромни портмонета за пролетта

Тъкани чанти

Независимо от формата или стила на чантата, изтъканите модели от кожа или памук с твърда подплата са задължителни за това време от годината.

С пайети

Малкият блясък е много важен, което означава, че не е нужно да инвестирате в огромна чанта или такава през рамо, за да се включите в тенденцията на блестящите летни аксесоари. Вместо това изберете малък размер, който ще побере най-важните ви неща за една вечер – ключове, карти, пари в брой и мобилен телефон.

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари