IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил и елегантност през лятото – 6 идеи за минималистичен стил

15 юли 2023 13 30

Какво да носите, за да изглеждате винаги добре

Снимка: iStock

Снимка: iStock

С напредването на годините може да забележите, че сте все по-привлечени от минималистичния стил на обличане. Разбирате, че по-малкото всъщност е повече и не са ви нужни крещящи цветове или множество щампи, за да привлечете вниманието. Разбира се, ако това ви харесва и ви кара да се чувствате добре, продължете да го следвате, защото изборът на дрехи зависи изцяло от вашия личен стил и предпочитания.

Говорейки за себе си, в момента гардеробът ми се състои главно от едноцветни дрехи, които са възможно най-изчистени. Това ми позволява да ги нося както през почивните дни край морето, така и в офиса. Не се затормозявам да избирам комбинации, които мога да нося само веднъж, защото почти всичките ми блузи си подхождат еднакво добре с наличните панталони. Освен това, устойчивата мода е основно правило при мен, като инвестирам по-скоро в дълготрайни дрехи, отколкото в тенденциозни.

Капсулният гардероб е особено важен през лятото, когато навсякъде около нас има ярки цветове и крещящи щампи. Но все пак трябва да се отбележи, че има нещо изтънчено в изчистената монохроматична визия сред морето от цветя. Да не говорим, че намаля многото опаковане за тези летни ваканции, когато искаме всичко да ни върви без особено усилие.

Разбира се, всичко зависи от това какво ви кара да се чувствате най-комфортно и уверени, но ако като мен сте започнали да изграждате ротация от минималистични летни тоалети, които можете да вземете от плажа в парка, вие сте стигнали до точното място.

6 идеи за минималистичен стил през лятото

Тениска, къси панталони и шапка идиотка

Най-накрая дойде времето, в което можем спокойно да облечем късите си панталони и да оставим краката си да дишат след дългото време, прекарано във впитите панталони и дънки. Високата талия тук е малко по-подходяща през последно време, тъй като очертава много добре таза и ни позволява да пъхнем тениската си вътре. Така линията на тялото ни става още по-изваяна, доказвайки че сме работили здраво във фитнеса през останалите сезони. Допълнението от шапка с широка периферия е чудесно за топлото време, когато слънцето е изключително силно. Така запазвате не само кожата на лицето, но и тази на скалпа, както и кичурите от увреждане.

Ленени панталони, риза и сандали

Ако офис средата изисква да сте малко по-елегантни или ви предстоят важни срещи с шефовете, тогава ви предлагаме да оставите настрана късите панталони, независимо колко е топло навън. Вместо това облечете дълъг ленен панталон, който да ви осигури колкото се може повече прохлада, но в същото време ще постави основите на стилното облекло. Допълнете визията с риза, върху която може да има леки щампи или рисунки, но да не е прекалено. Сандалите на равна подметка или с ток са завършекът на тази картинка.

Бяла риза и пола

Полите през лятото са една от основните опции за работещите дами. Те предлагат елегантност и стил, като в същото време са достатъчно ефирни, за да пропускат и най-лекия бриз, който може да се зададе към нас. Бялата риза, от своя страна, е класика, която никога няма да си отиде, така че е добре да имате няколко такива. Може да я носите както закопчана, така и завързана само в края, за да сте по-секси през лятната ваканция.

Риза, бански и бели дънкови панталони

Горнището на банския вече има няколко приложения, освен за плажа. Може да го носите като сутиен, когато опциите ви са на привършване, а също така и като бюстие за ежедневна разходка край морето. Облечете отгоре риза, която да оставите разкопчана и сте готови за обедни коктейли. Може да съчетаете визията с всичко, но белите дънкови панталони са един от най-добрите ви избори.

Черна рокля с гол гръб и плетена чанта

Черната рокля неслучайно е наричана класиката, която никога не умира. Колкото и цветът да се смята за мрачен и неподходящ за празнични поводи, той остава един от най-предпочитаните заради своята елегантност и способността да свива фигурата. За лятото ви предлагаме да изберете черна рокля с гол гръб, с която да бъдете достатъчно елегантни и секси на вечерното парти или романтична вечеря. Комбинирайте с плетена дамска чанта за още по-лятна атмосфера.

Бял потник за лятото – как да го включите във визията си

Летни обувки – какви цветове ще са на мода

Лятна мода – перфектните тоалети за офиса

Асиметричен топ, раирани панталони и чанта през рамо

Ако искате малко по-разнообразна визия, асиметричният топ е вашето решение. Определено ще създаде интерес както у вас, така и у околните, макар да изглежда малко неудобен за носене. Бялото е идеален цвят за лятото, така че може съвсем спокойно да се спрете на него. Що се отнася до долната част, черно-бели раирани панталони и черни сандали са най-сигурният ви залог. Чантата през рамо осигурява свобода на ръцете и постоянна видимост към най-ценните ви вещи.

Плетена рокля и сламена шапка

Много хора се страхуват от думата плетиво през лятото, защото я свързват с тежките и горещи пуловери за зимата. Всъщност, през последно време на пазара се установява една нова мода, а именно плетива за лятото. Роклите, изработени на една или две куки, са доста елегантни и стилни, като в същото време предлагат лекота и хлад през цялото време. Комбинирани със сламена шапка с широка периферия, тези модели са идеални за лятната ваканция.

За още тенденции за лятото и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари