IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира и синовете ѝ, Ники Минаж като булка и червената Селена Гомес – звездите на наградите на MTV

13 септември 2023 16 30

Всички бляскави визии от тазгодишните VMA

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Тазгодишните видео музикални награди на MTV бяха раздадени на 12 септември в Ню Джърси, събирайки на едно място цяла плеяда от звезди от музикалния бизнес. За разлика от колегите им от киното, които все още нямат право да стъпват на червени килими и да промотират новите си проекти, защото протестират за по-добро заплащане, музикантите не страдат от ограничения и донесоха със себе си звезден блясък и дизайнерски тоалети.

Сред почетните гости тази година бе Шакира, която бе удостоена с наградата Video Vanguard. Тя се връчва за цялостно постижение и се присъжда на артисти за техния изключителен принос и дълбоко въздействие върху музикалните видеоклипове и популяризирането на музикалната индустрия. Статуетката на Лунния човек беше връчена на Шакира от дългогодишния ѝ музикален партньор Уиклеф Джийн, наричайки колумбийката „музикален гений“, докато публиката скандираше името ѝ.

„Благодаря ти, MTV. Благодаря, че си такава голяма част от живота ми, откакто съм на 18 години“, започна речта си Шакира. Тя също така благодари на няколко човека, които са изиграли ключова роля във визуалната култура и нейното развитие, включително на нейния музикален екип и родителите си.

Шакира Гети

Снимка: Getty Images

Шакира използва сцената, за да благодари на децата си – Милан и Саша, които бяха с нея на церемонията. „Благодаря ви за това, че постоянно ми вдъхвахте кураж и ме накарахте да повярвам, че една майка може да постигне всичко“, каза тя на синовете си, които споделя с бившия си приятел Жерар Пике.

Накрая, изпълнителката благодари на феновете, като сподели наградата с тях и заяви, че без тяхната подкрепа нямало да достигне до този връх. „Страшно много ви благодаря, че бяхте моята армия и че ми помогнахте да победя във всичките ми битки“, каза тя.

Шакира продължи речта си на испански, посвещавайки наградата на своите последователи, като се обърна специално към феновете си в Латинска Америка. „Lo quiero muchísimo“, каза тя, което в превод означава „Много ви обичам“.

Шакира Гети

Снимка: Getty Images

Преди да приеме наградата, колумбийката се качи на сцената, за да изпълни някои от най-големите си хитове. Тя носеше бляскав ансамбъл в неутрални цветове, показвайки част от характерните си танцови движения чрез селекция от любими на феновете песни.

Високоенергичната поредица, която започна в голяма кутия на сцената и завърши сред публиката, включваше хитове като She Wolf, Te Felicito, Objection (Tango), Whenever, Wherever и Hips Don't Lie. Разбира се, песента, посветена на раздялата между Шакира и Жерар Пике, Bzrp Music Sessions, Vol 53, също бе изпята. Тогава певицата даде всичко от себе си, качвайки хората на сцената и се хвърли върху протегнатите ръце на публиката.

Шакира Гети

Снимка: Getty Images

Цялото това шоу бе наблюдавано от Саша и Милан, които стъпиха на червения килим заедно с майка си. Двете момчета в момента живеят в Америка с Шакира, като баща им – Жерар Пике – остана в Барселона. Според споразумението за раздяла между двете страни, децата ще останат при майка си, като бившият футболист ще има определено време за срещи.

Звездна мода – Шакира е ходещо „Не“

Нови разкрития: Шакира излъгала за изневярата, с Жерар Пике били в отворена връзка от три години

Шакира с откровение: Жерар ми изневеряваше, докато баща ми се бореше за живота си

Докато Шакира носеше златна рокля без презрамки и с изрязани участъци около корема, момчетата ѝ бяха облечени в черно-жълти анцузи, комбинирани с маратонки в същата цветова гама. По време на шоуто изпълнителката се премени на няколко пъти, като най-впечатляващата промяна бе в бебешкосиня рокля с висока цепка.

Шакира, Саша,

Снимка: Getty Images

Семейството обаче не беше единствената стилна звездна поява на червения килим. Имена като Селена Гомес, Тейлър Суифт, Карди Би, Деми Ловато и много други също показаха стил, носейки дизайнерски тоалети.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари