IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира с откровение: Жерар ми изневеряваше, докато баща ми се бореше за живота си

28 юни 2023 12 30

Колумбийката продължава с разкритията за провалената си връзка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Малко повече от година след раздялата между Шакира и Жерар Пике, колумбийската суперзвезда споделя за още един труден момент, през който е трябвало да премине.

В ново интервю за People en Espanol изпълнителката си спомня за момента, в който разбира, че е била предадена, малко след като баща ѝ, Уилям Мебарак Чадид, постъпва спешно в болница след сериозно падане. По това време Шакира сподели снимка с баща си, който е с насинено лице и превръзка на веждата, за да успокои феновете, че всичко е завършило добре. Не се споменаваше повече за падането, но беше уточнено, че Уилям се възстановява и ще бъде наред.

Сега 46-годишната изпълнителка говори за това как баща ѝ е най-добрият ѝ приятел, а майка ѝ, Надя Рипол Торадо, е нейният партньор във всичко. Именно в този разговор се споменава и малко повече за инцидента, както и каква е била връзката му с раздялата с Пике.

„Баща ми дойде в Барселона, за да ме успокои, защото бях изпълнена с тъга заради раздялата. Когато беше на събитие на сина ми Милан, той беше сериозно ранен по време на инцидент. Всичко се случи изведнъж. Домът ми се разпадаше. Разбирах през пресата, че съм била предадена, докато баща ми лежеше в интензивното“, спомня си Шакира.

Допълва, че по това време не е вярвала, че ще оцелее след всичко това. „Мъжът, когото съм обичала най-много в живота си, баща ми, ме напускаше, когато имах най-голяма нужда от него. Не можех да говоря с него, да попитам най-добрия си приятел за съвет, когато най-много ми трябваше“, казва още Шакира.

За щастие, Чадид успява да се възстанови, а дъщеря му го описва като невероятен мъж, притежаващ сила, която е изненадала цялото му семейство. По думите ѝ, лечението на баща ѝ е било много бавно и трудно, но в крайна сметка, е завършило успешно.

„Успя да пребори ковид веднъж, да оцелее след два инцидента, една пневмония и пет операции – всичко това на 91 години, за по-малко от шест месеца. Баща ми е най-големият ми пример за борец, а мама е до него през цялото време. И двамата са отражение на тази мечта, която не се сбъдна за мен. Но се надявам да са модели за подражание на моите деца, показвайки им абсолютна отдаденост и любов“, споделя изпълнителката.

Месеци след раздялата си с Пике, Шакира пусна хита BZRP Music Session #53, където пее за изневерите на футболиста и новата му приятелка Клара Чиа Марти. Тя сравни себе си с Ролекс и Ферари, докато сегашната половинка на бившия ѝ беше описана като Касио и Туинго. Пике отговори на атаката, носейки часовник Касио и появявайки се на тренировка с Фиат Туинго само няколко дни след премиерата на песента.

Талант по наследство – синовете на Шакира показаха музикални заложби

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

Шакира получава специална награда след раздялата с Жерар Пике

В интервюто си за People en Espanol Шакира говори за вълнението си от пускането на нова музика, която ще бъде пряко свързана с живота ѝ. Песните ще се фокусират върху различни етапи, през които е преминала психически, духовно и физически.

„Преминах през отричане, гняв, болка, приемане, тъга, надежда, лъжа, отново надежда, вълнение. Толкова много емоции и чувства, които понякога изглеждат смесени, с които преди не можех да живея, но сега разплитам чрез песните си, разбирам себе си по-добре. Не искам да се обяснявам или да се оправдавам, а да разбера себе си и да се харесвам“, категорична е колумбийката.

В момента Шакира живее в Маями заедно със синовете си Саша и Милан, чийто баща е Пике. Наскоро тя се завърна в Барселона за кратко, за да гледа кръг от Формула 1. Според слуховете, Шакира е в начален етап от връзката си с пилота Луис Хамилтън, като двамата бяха засечени заедно на няколко пъти, но до този момент няма потвърждения на слуховете.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари