IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни двойки – Луис Хамилтън накара Шакира да се върне в Барселона

9 юни 2023 14 30

Засега всичко между тях е забавно и леко

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Шакира и Луис Хамилтън продължават да подклаждат слуховете за връзка, като се сближават все повече и повече.

След като на няколко пъти изпълнителката беше забелязана в трибуните около състезателните писти в Монако и Маями, сега тя се върна в Испания, за да гледа отблизо как любимият ѝ пилот от Формула 1 ще се справи на поредното Гран При. Тези ѝ действия не помогнаха за потушаване на твърденията за нова звездна двойка, а напротив – още повече ги увеличиха. А според източник, нито Шакира, нито Хамилтън смятат да прекратяват публичните си прояви заедно.

Близък до двойката споделя, че в момента нещата се намират в т. нар. „период на медения месец“, където всичко е забавно, ново и вълнуващо. Колумбийката и англичанинът се наслаждават на компанията на другия и се опитват да извлекат максимума от връзката, какъвто и да е той.

„Те прекарват време заедно и все още се опознават. Засега е забавно и флиртаджийско“, казва източник пред списание People.

Новината за постепенната градация на отношенията между Шакира и Хамилтън идва, след като 46-годишната изпълнителка беше забелязана в Барселона, където гледаше поредния старт от Гран При. Тя не успя да донесе максимален късмет на англичанина, който се нареди на второ място, но пък след това беше плътно до него, за да му помогне в преодоляването на разочарованието.

След събитието двойката беше забелязана заедно на вечеря с още няколко приятели, включително певецът Даниел Сизър, близкият приятел на сестрите Джениър Фай Кхадра и певецът Мустафа Ахмед, известен със сценичното име Mustafa the Poet. Именно последният сподели снимки в социалните мрежи, на които се вижда как всички са седнали около стъклена маса, а Хамилтън е поставил ръката си около кръста на Шакира.

Това е поредното излизане на двойката, след като преди няколко седмици тя беше забелязана в Маями след Гран При в града. Тогава певицата и пилотът бяха хванати заедно на яхта с група приятели, което стартира слуховете за връзка. Появата се случи само ден, след като Шакира спечели наградата Women of the Year на първите в историята на Billboard награди за латиноамериканки в музикалната индустрия. В речта си колумбийката сякаш намекна за раздялата си с Жерар Пике миналата година.

„Това беше година, изпълнена със сеизмични промени в живота ми, които ми помогнаха да разбера какво е да си жена. Беше година, в която осъзнах, че жените са по-силни, отколкото всеки си мисли, по-смели, отколкото всеки си мисли, по-независими, отколкото ни карат да се чувстваме“, каза певицата.

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

Шакира получава специална награда след раздялата с Жерар Пике

Шакира се сбогува с Барселона и благодари на испанските си фенове с прочувствено писмо

Шакира и Пике се разделиха през юни 2022 година след 12-годишна връзка. Двамата имат и двама синове – Саша и Милан – които се преместиха в Маями заедно с майка си. Баща им пък остана в Барселона заедно с новата си приятелка Клара Чиа, за която се твърди, че е основната причина за раздялата.

Що се отнася до Луис Хамилтън, той има опит с известни певици. През годините пилотът бе свързван с Рита Ора и Ники Минаж, но най-запомнящата му се връзка е тази с Никол Шерцингер, която приключи през 2015 година.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари