IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира на Формула 1 заради Луис Хамилтън

5 юни 2023 18 00

Певицата се отбелязва на Гран при на Испания

БГНЕС

БГНЕС

Шакира не си губи времето. По всичко личи, че тя и Луис Хамилтън имат нещо повече от романс. След като двамата бяха забелязани на яхта, тя отиде в публиката на Формула 1, за да наблюдава неговото представяне.

„Радвам се да се върна в Барселона!“. Това написа изпълнителката, споделяйки снимка от най-гледаното автомобилно състезание в Европа.

По данни на Daily Mail, Шакира е била в добро настроение и не се криела от камерите, наблюдавайки как Хамилтън и Джордж Ръсел остават на второ и трето място заради доминиращата победа на Макс Верстапен.

Преди състезанието в неделя Луис е забелязан със стилна визия – черно сако и панталон в същия цвят, комбинирани с червена риза. Мнозина предполагат, че той е заложил на нея, за да направи впечатление на известната изпълнителка, дошла специално заради него на трибуните.

Всички търсят шарената риза на Шакира

От своя страна певицата също се отличи с избора си на дрехи за Формула 1. За да наблюдава новия си любим тя бе облечена с къса бяла пола, в която е напъхала ефирна риза с принт на точки, пеперуди, калинки и винтидж златни елементи.

Въпросната риза е на Versace, като съчетава в себе си щампи с пастелни нюанси на синьо и розово, които са перфектни за лятото. Тя пасва на нейните спортни обувки и миниполата.

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

Шакира отряза Том Круз: „Нямам интерес“

Талант по наследство – синовете на Шакира показаха музикални заложби

Готова ли е певицата за нова връзка?

След тежката раздяла с Жерар Пике Шакира като че ли вече е готова да обърне нова страница и да пусне по-близо до себе си друг мъж. Това доказва и с действията си към Луис Хамилтън, с който бе забелязана за първи път на яхта пред нейното имение в Маями.

Часове преди двамата да бъдат щракнати от папараците опасно близо, звездата е била в известен ресторант във Флорида. Предполага се, че там Луис е вечерял с американския фехтовач Майлс Чамли-Уотсън. Към тях се присъединила голяма група приятели. Кадри от нощта показват, че тя минала покрай тяхната маса и поздравила Хамилтън, който ѝ отговорил с широка усмивка.

Според близки до звездата, щом тя не крие, че е била на Гран при на Испания, то със сигурност скоро ще я видим отново в компанията на Хамилтън.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

големо важно нема що ( преди 10 месеца )
и двамата са ми еднакво противни, но черния "сър" още повече, защото заражда расистки скандали, като на всички е ясно кой е расиста. Чак "сър" го направиха в знак на извинение към черните и един вид безгласна молба да спрат с оплакванията. Шумахер е от 15 години на легло, тоя още не може да го задмине, а кара всеки ден !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар