IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След опита с Том Круз, Шакира се насочи към Луис Хамилтън

15 май 2023 14 30

Изпълнителката и шампионът от Формула 1 бяха засечени заедно на яхта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шакира очевидно се наслаждава на моминския си живот в Маями, след като официално се премести след раздялата с Жерар Пике.

Преди няколко дни изпълнителка беше забелязана на яхта с шампиона от Формула 1 – Луис Хамилтън, като двамата бяха в компанията на още няколко приятели. След трагичното Гранд При на Маями в началото на месеца, британецът явно е решил да се отдаде малко на почивка, за да забрави представянето си и да помисли за следващите си ходове в надпреварата.

46-годишната Шакира, която наблюдаваше състезанието на живо, избра да придружи Хамилтън на частна яхта, където двамата прекараха по-голямата част от времето си далеч от близките им приятели и в лични разговори помежду си. Тя носеше ежедневен тоалет, съставен от къси панталонки и суитшърт с дълъг ръкав в лилав цвят, докато Хамилтън беше само по бански.

Това е вторият известен мъж, с който Шакира е забелязана само за няколко дни в Маями. На Гранд При на Формула 1 тя беше снимана с Том Круз, но двамата бързо опровергаха слуховете за връзка и заявиха, че просто са били част от една и съща приятелска група. Изпълнителката също така позира за снимки с актьорите Вин Дизел и Лудакрис, които съвсем скоро ще видим в десетата част на „Бързи и яростни“.

По време на интервюто си за Sky Sports, Круз не се поколеба да изрази подкрепата си за Луис Хамилтън, като заяви, че той е негов добър приятел и се надява денят му да е успешен. Все пак пожеланията на актьора не стигнаха за победа на британеца, който се нареди на шесто място. Шампион в състезанието стана германо-белгийският пилот Макс Верстапен.

Присъствието на Шакира на пистата в Маями дойде ден, след като тя получи наградата „Жена на годината“ от Billboard на първата церемония за латиноамериканки в музикалната индустрия. По време на благодарствената си реч, колумбийката леко намекна за широко обсъжданата си раздяла с Жерар Пике.

„Измина година от огромните промени в живота ми, като през това време почувствах най-силно какво е да си жена. Измина година откакто разбрах, че жените са много по-силни, отколкото си мислим, по-смели, по-независими“, каза тя. Допълни, че всички дами по света, в някой период от живота си, са забравили, че са силни и са започнали да търсят вниманието и любовта на околните. Шакира признава, че самата тя е попадала в такава ситуация, дори повече от веднъж.

Изпълнителката и Пике се разделиха миналия юни след повече от 10 години заедно и раждането на двете им деца. По думите на Шакира, идва момент в живота на всяка жена, когато тя трябва да разчита само на себе си и да започне да се приема, а не да търси любовта и одобрението на останалите.

Шакира получава специална награда след раздялата с Жерар Пике

Шакира забрави Пике: Има нова връзка в Маями?

Шакира за трудната година след раздялата с Пике: Трябваше да се справям с много гадости

„Време, в което желанието да бъде перфектна е заменено от желанието да бъде автентична, и когато намирането на някого, който е верен, е по-малко важно от това да бъдеш верен на себе си“, завърши речта си тя.

Преди няколко дни Шакира пусна новия си сингъл Acrostico, който този път не е посветен на раздялата ѝ с Пике, а на двете ѝ деца Милан и Саша. Песента е поетична композиция, изградена така, че началната буква на всеки ред от текста, взета последователно, образува Саша или Милан.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари

Пропов ( преди 1 година )
На тази ревлива *** колената и са като агнешки главички. Не вкусни - грозни. Освен това се държи като изтървана от село. Не знам Пике как изобщо я е изтърпял толкова време. И сега какво? Голяма героиня стана. Защо? Има свобода, има 2 прекрасни деца, има и милиони , жива здрава. Има толкова разведени майки с деца без подкрепа от никъде. Те са героини. Не тази интригантка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар