IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс: Матю Пери все още ме посещава след смъртта си

22 май 2024 14 40

Кончината на актьора от „Приятели“ все още се разследва

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кортни Кокс няма скоро да забрави приятеля си Матю Пери и твърди, че все още усеща присъствието му около себе си, почти седем месеца след смъртта му.

По време на интервю за Sunday Morning по CBS 59-годишната актриса от „Приятели“ сподели пред водещия Джонатан Виглиоти, че покойният ѝ колега е може би най-забавният човек в целия свят. „Той е просто невероятно смешен. Той е искрен, има огромно сърце. Очевидно имаше проблеми. Благодарна съм, че успях да работя толкова близо с него в продължение на толкова много години“, казва Кокс.

Тя обяснява, че Пери все още активно присъства в живота й, въпреки че вече не е сред живите. „Често ме посещава, ако вярвате в такива неща. Говоря с мама, с татко, с Матю“, допълва актрисата.

@cbssundaymorning “I sense Matthew’s around for sure.“ Actor and businesswoman @Courteney Cox remembers her co-star Matthew Perry as a beloved „family member“ and cherished colleague. Here she explains the enduring impact Perry's spiritual presence has in her life today. #courteneycox #matthewperry #friends #remebering ♬ original sound - CBS Sunday Morning

„Мисля, че има много хора, които ни напътстват. Да, наистина усещам Матю. Той определено е около мен“, категорична е Кортни.

След смъртта на Матю Пери, причинена от остри ефекти след употребата на кетамин, Кокс използва социалните мрежи, за да изрази благодарността си, че е познавала актьора и може да го нарече свой приятел. Тя публикува видео на героинята си Моника Гелър, която е в леглото с Чандлър Бинг, изигран от Пери, когато Рос Гелър (Дейвид Шуимър) влиза в стаята. Всичко се случва в Лондон, когато Рос трябва да се ожени за своята любима Емили.

Кортни описа, че когато работиш с човек като Матю, има хиляди моменти, които искаш да споделиш със света, но този ѝ е любимият. Тя разкри и детайли около самата сцена за хората, които не са гледали сериала. По думите ѝ, Моника и Чандлър е трябвало да имат само мимолетен флирт, който да утихне в Америка, но реакцията на публиката е накарала сценаристите да развият любовта помежду им.

„В тази сцена, преди да започнат снимките, Матю ми прошепна нещо смешно. Често правеше такива неща. Беше забавен и много мил“, пише още актрисата.

Кокс също така сподели и публикация в чест на 20 години от излъчването на финалния епизод на „Приятели“ по-рано този месец. Тя написа в описанието, че не знае как точно актьорският състав е успял да заснеме последната сцена, тъй като всеки е плакал безспирно.

През март вторият баща на Пери, Кийт Морисън, говори пред Хода Котб в подкаста Making Space относно смъртта на актьора. Морисън се жени за майката на Матю, Сюзан, през 1981 година.

„Както други хора са ми казвали хиляди пъти, болката не отшумява. Тя е с теб всеки ден. Постоянно и всеки път има нов начин да засегне и атакува мозъка ти“, казва Кийт и допълва, че ситуацията не е никак лесна, особено за майката на Пери.

„В последните дни от живота му те бяха много близки. Той беше щастлив, така казваше. А не го беше казвал доста дълго време. Така че това е източник на някакъв комфорт, но също така е несправедливо, че не успяхме да видим продължението“, казва още канадският журналист. Той нарече Пери „човек, по-голям от живота“ и сподели, че все още усеща ехото от невероятната личност и забавен характер на заварения си син.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Повече от шест месеца след смъртта на Матю Пери, калифорнийският клон на Администрацията за борба с наркотиците работи с полицията в Лос Анджелис, за да разследва обстоятелствата около случая. Актьорът почина на 28 октомври 2023 година и доклад от аутопсията посочва, че смъртта е причинена от остри ефекти на кетамин. Други фактори, допринесли за фаталния край, включват удавяне, коронарна артериална болест и ефектите на бупренорфин, като се има предвид лекарство, използвано за лечение на състояние, свързано с употреба на опиати.

Начинът на смъртта на Пери беше определен като случаен. През декември съдебният лекар на окръг Лос Анджелис приключи разследването на случая. След като той публикува своя доклад, полицията на Ел Ей започна разследване на обстоятелствата около трагичния край. Те, заедно с Администрацията за борба с наркотиците, се опитват да определят източника на кетамин. Властите са направили няколко разпита, но засега няма арестувани.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари