IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Пери бил щастлив преди смъртта си

14 март 2024 14 50

Вторият му баща разказа, че двамата били много близки

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Кийт Морисън си спомня за покойния си доведен син Матю Пери. 

Докато даваше интервю пред Хода Котб в последния епизод на подкаста Making Space в сряда, 76-годишният Морисън повдигна завесата около последните дни на Матю Пери, който почина на 28 октомври 2023 година на 54-годишна възраст

Кореспондентът на Dateline, който се ожени за майката на покойния актьор, Сузан, през 1981 година, каза, че болката никога няма да си отиде от сърцето му. „Тя ще бъде с мен всеки ден. Постоянно. И често се появяват нови аспекти, които нападат мозъка ти. Не е лесно, особено за майка му“, казва Морисън. Допълва, че в последните дни Пери и Сузан са били по-близки от всякога.

Относно състоянието на Матю преди смъртта му, Кийт казва „Той беше щастлив и ми го каза сам. Не беше казвал подобно нещо от дълго време. Това беше източник на комфорт за всички нас, но тъжното е, че не получи възможност да изпълни и третото си действие в живота. Не е честно“

На въпроса дали новината за смъртта на доведения му син го е хванала неподготвен, Морисън отговори, че това е нещо, което се надяваш никога да не разбереш, но понякога си мислиш, че може да се случи. „Предполагам, че отговорът е да и не“, допълни журналистът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Той нарече Пери „човек, по-голям от живота“, казвайки че винаги е бил в центъра на вниманието, където и да отиде. Причината – забавната му и леко игрива личност. „Него вече го няма, но все още усещаме присъствието му навсякъде около нас“, допълва Морисън.

Относно борбата на Матю със зависимостите и алкохола, Кийт казва, че актьорът е смятал, че е победил пороците. „Но те никога не могат да бъдат победени и той много добре го знаеше“

„Той имаше една от онези свободни души, която аз не притежавам. Но се разбирахме добре. Никога не съм опитвал да заменя баща му... но бях до него и той го знаеше, бяхме близки“, казва Морисън, говорейки за връзката си с Пери и истинския му баща Джон Бенет Пери. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Коментарите на журналиста идват, след като той насърчи хората да дарят на новосъздадената организация „Матю Пери“, която семейството му основа през ноември, само няколко седмици след смъртта му. 

Шон Пен натъжен, но не и изненадан от смъртта на Матю Пери

Матю Пери бил трезвен 19 месеца преди смъртта си

Матю Пери – трагичният живот на човека, който ни караше да се смеем от сърце

След смъртта на Пери, семейството му изпрати официално съобщение до медиите, в което казва „Съкрушени сме от трагичната загуба на нашия обичан син и брат. Матю донесе толкова много радост на света както като актьор, така и като приятел. Вие значехте много за него и ние оценяваме огромната вълна от любов“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Според доклада от аутопсията, смъртта на Пери е била причинена от остри ефекти от кетамин. Удавяне, коронарна артериална болест и ефектите на бупренорфин – лекарство, използвано за лечение на разстройство, свързано с употребата на опиоиди – също бяха посочени като допринесли фактори за смъртта на актьора, която беше определена като случайна. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари