IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Пен натъжен, но не и изненадан от смъртта на Матю Пери

26 ноември 2023 10 30

Актьорът заяви, че покойният му колега е причинил сериозни щети на органите си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Шон Пен сподели мили, но и откровени думи за Матю Пери – както за мрачния му период на пристрастяването, така и за огромната му светлина като актьор

63-годишният носител на „Оскар“ признава, че не познава добре покойния си колега, тъй като двамата са се срещали твърде рядко през живота си. Единственият случай, в който делят екрана е, когато Пен гостува в „Приятели“ през 2001 година. Тогава той играе приятел на Урсула, близначката на Фийби, който леко се обърква в чувствата си към двете сестри. 

По време на интервю пред Пиърс Морган, Пен нарече Матю Пери „талантлив човек“. Споделя, че двамата се засекли малко преди смъртта на актьора, когато се качвали на самолет от Лос Анджелис. Тогава Шон поздравил Матю за мемоарите му, които излязоха на пазара миналата година. В тях Пери разкрива повече за личния си живот, битката със зависимостите и как е бил на крачка от смъртта на няколко пъти. 

Въпреки комплиментите си относно „Приятели, любовници и голямото грозно нещо“, Пен признава, че не е чел книгата, но пък е гледал доста интервюта на Пери, в които той говори за нея и за съдържанието, което е поместил вътре. „Изглеждаше доста смел да говори за проблемите си и желанието си да помогне на хората, които се борят с подобни зависимости“, казва още носителят на „Оскар“. 

Матю Пери почина на 28 октомври на 54 години в дома си в Лос Анджелис след предполагаемо удавяне. Той бе намерен в джакузито си, но до този момент няма официална причина за смъртта му. Погребението се състоя в тесен кръг в Ел Ей на 3 ноември, а сред опечалените гости бяха всички колеги на Пери от „Приятели“ – Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу, Кортни Кокс и Дженифър Анистън. 

Пен, чийто 30-годишен син Хопър също се бореше и успя да победи зависимостта си към наркотиците – изрази своето съпричастие към живота на Пери и трудностите, през които е трябвало да премине. 

„Трагично е, но не мога да кажа, че съм изненадан от случилото се. Не знам в детайли доклада на съдебния лекар и всичко останало, но знам, че той е причинил сериозни щети на органите си през годините“, казва актьорът. 

Допълва, че ситуацията, в която Пери се намирал през целия си живот, е била наистина трудна, защото е трябвало да доставя радост и забавление на зрителите, докато самият той се е борил с демони вътре в себе си. „Така че желая всичко най-добро на семейството му“, завърши Пен. 

Погребаха Матю Пери в тесен кръг, звездите от „Приятели“ на церемонията

Колегите на Матю Пери от „Приятели“ проговориха за смъртта му

Почина звездата от „Приятели“ Матю Пери

Два дни след смъртта на Пери, колегите му от „Приятели“ изразиха тъгата си в общо съобщение, изпратено до медиите. Те заявиха, че са „непоправимо опустошени“ от загубата и ще споделят своите лични спомени и думи за Матю, когато намерят за добре и се почувстват готови. 

Миналата седмица един по един те публикуваха различни снимки от „Приятели“, на които са заедно с Пери, придружени от дълги съобщения в негова памет. Докато в голяма част писанията се различаваха, всички те имаха нещо общо – и петимата актьори написаха, че Матю Пери най-накрая е намерил покой.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари