IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов ден, ново обвинение срещу Диди – упоил и изнасилил моделка през 2003 година

24 май 2024 18 00

Кристъл Маккини твърди, че рапърът й обещал, че някой ден ще успее

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нов ден, ново обвинение в дрогиране и сексуално посегателство срещу Шон „Диди“ Комбс. Жалбата е била подадена в съда в Ню Йорк само няколко дни, след като се появиха записи от охранителни камери на хотел в Лос Анджелис, на които се вижда как рапърът блъска и рита бившата си приятелка Каси.

В документите, подадени в съда, Кристъл Маккини твърди, че е била само на 22 години, когато се е запознала с Диди. По това време тя е била модел и се е срещнала с предполагаемия си насилник чрез моден дизайнер, за когото е работила. В жалбата си Маккини посочва, че е нямала почти никакъв контрол над събитията след това, тъй като ѝ е било казвано какво да прави и е била представяна като предмет пред всички гости, които я оглеждали постоянно.

Кристъл твърди, че е била инструктирана да седи точно срещу Комбс на събитието и че той е направил много публична демонстрация на това, че идва към нея по сексуално предизвикателен начин, който е продължил и по време на вечерята. Допълва, че изпълнителният директор на Bad Boy непрекъснато ѝ правил комплименти за красотата и ѝ казвал, че един ден ще стане голям модел. Тя твърди, че Комбс изтъкнал, че има власт в индустрията и ще ѝ помогне да се изкачи напред в кариерата си, след което двамата разменили телефонните си номера.

В жалбата Маккини описва Диди като „флиртуващ“ по време на вечерта и твърди, че той ѝ наливал алкохол постоянно, като многократно е пълнел чашата ѝ с вино.

По-късно същата вечер в студиото на Комбс, моделът казва, че й е била предложена марихуана и твърди, че „по-късно е разбрала, че рапърът е сложил в джойнта наркотично или друго упойващо вещество“. В документите пише още, че моделката отказала да пуши или пие, след като вече имала чувство, че се носи във въздуха, но Комбс изтъкнал, че тя изглежда напрегната и продължил да я притиска да си дръпне или отпие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr.A Shakur (@dr._ashakur)

В делото се твърди, че след това Диди е отвел Маккини до банята, където започнал да я насилва и целува без нейно съгласие. След това я бутнал към чатала си и я принудил да му направи орален секс. Тя твърди, че след като актът приключил, Комбс се върнал в студиото. В същото време Маккини започнала да се чувства физически болна и загубила съзнание. Допълва, че рапърът е заглушил кариерата ѝ около 2004 година и тя е била хоспитализирана за опит за самоубийство, след като започнала да се обвинява за сексуалното нападение и за саботирането на собствената си кариера.

„Поради травматичните събития, които се случват, ищцата е запазила непраните дрехи от онази нощ в гардероба си, където са поставени в пластмасова опаковка“, се казва в съдебните документи.

Сумата, която Маккини иска като обезщетение, не е уточнена. 

Новата жалба идва по-малко от седмица, след като CNN разпространиха запис от охранителни камери на хотел, в който се вижда как Комбс насилва бившата си приятелка Каси в Лос Анджелис през 2016 година. Рапърът се извини публично за действията си, като това е първият път, в който той признава, че е направил нещо нередно срещу някоя от обвинителките си.

Лоша репутация: Шон „Диди“ Комбс уреди делото си с Каси, но изпадна в голям стрес

Шон „Диди“ Комбс принудил бившата си приятелка Каси да си сложи силикон

Шон „Диди“ Комбс може да си умре в затвора, ако бъде осъден за секс трафик

След като ужасяващият клип обиколи всички медии и социални мрежи, бившият шеф на охраната на Комбс даде интервю пред Пиърс Морган, в което заяви, че рапърът е бил напълно наясно къде са били поставени камерите. Въпреки това, не се спрял от физическо насилие, след което се опитал да прикрие действията си.

„Разбира се, след като научихме за случилото се, се върнахме в хотела и той плати за изземането на записа. Но не знаеше, че Каси вече има копие от него“, казва Роджър Бондс.

Според жалбата на Каси Вентура, която бе подадена през ноември 2023 година, Комбс платил на хотела 50 000 долара, за да изтрият записа от камерите. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари