IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заподозряха Анджелина Джоли във връзки с няколко мъже

20 май 2024 15 00

Актрисата твърди, че вниманието ѝ е съсредоточено върху децата

Снимка: Getty

Анджелина Джоли твърди, че откакто се е разделила с Брад Пит, вниманието ѝ е насочено към общите им деца, но според различни медии актрисата се среща с няколко мъже. Джоли и Пит имат общо шест деца – три биологични и три осиновени. Актрисата се опитва в съда да поеме изцяло родителските задължения към тях, докато Пит е убеден, че тя настройва децата им срещу него. Двамата спорят и за общата им винарна във Франция.

И докато актьорът от „Имало едно време в Холивуд“ има успешна връзка с дизайнерката на бижута Инес де Рамон, изглеждаше, че Анджелина е сама. Оказа се, че това съвсем не е така.

Говори се, че звездата от „Злодеида“ тайно е отлетяла за Берлин, където да се  срещне с актьора Аугуст Дийл. Ден преди това папараците уловиха двойката в един от местните индийски ресторанти.

Според публикации в медиите влюбените разговаряли оживено един с друг и изглеждали щастливи. Самите звезди не коментираха отношенията си.

Между другото, Аугуст Дийл и Анджелина Джоли се познават отдавна. Те се срещнаха за първи път на снимачната площадка на филма Inglourious Basterds, в който играе бившият съпруг на актрисата Брад Пит. През 2010 г. знаменитостите участваха в шпионския екшън филм „Солт“, където изпълниха ролите на семейна двойка.

Според други издания, Анджелина Джоли излиза не с един, а с още двама мъже. Единият е британският музикант Кингсли Маклийн Дейли, изявяващ се под псевдонима Акала. Той се срещна с Джоли през пролетта на 2023 г., когато двамата бяха на литературен фестивал в Ямайка. Оттогава са в постоянен контакт.

И тази афера не пречи на актрисата да се среща с друго гадже – нюйоркския композитор и писател Джъстин Левин. Те се запознават, когато работят заедно по бродуейския мюзикъл Les Misérables. Оттогава папараците са ги виждали заедно повече от веднъж. В същото време се говори, че певицата излиза и с колегата си Аугуст Дийл.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари