IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира отряза Том Круз: „Нямам интерес“

15 май 2023 11 00

Певицата с реакция дни след слуховете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Очевидно няма да станем свидетели на формирането на нова звездна двойка – Шакира и Том Круз.

Миналата седмица се породиха слухове за романс между двамата след съвместната им поява по време на Гранд Прикс Маями, а сега Шакира бързо ги потуши.

Певицата очевидно няма никакъв интерес към това да излиза с Том Круз, макар актьорът да е проявил все пак желание.

„Шакира си изкара страхотно в компанията на Том по време на Формула 1, но няма интерес да излиза с него. Той беше много мил и тя се наслади на компанията му, но в момента не е фокусирана в това да излиза с него или с когото и да е. Доста неща се случват с нея и в момента тя се съсредоточава върху децата и кариерата си“, споделя източник, близък до певицата.

Том и Шакира бяха в Маями, за да подкрепят Луис Хамилтън, с когото тя бе забелязана след това на лодка.

Шакира, която има две деца от Жерар Пике, наскоро помоли за уединение, след като се премести от Испания в Маями, за да започне нов живот след раздялата с футболиста.

В дълъг пост в социалните мрежи тя помоли журналисти и фотографи да уважат личното пространство както на нея, така и на децата ѝ.

Шакира и Жерар се разделиха след 12-годишна връзка, след като бившият футболист публично обяви новата си връзка с 23-годишната Клара Чиа.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари

Не, защото ( преди 1 година )
Щеше да изглежда като отмъщение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ъъъъъ ( преди 1 година )