IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни тенденции за пролет/лято '24, които може да носите още тази есен

22 септември 2023 10 30

Директно от подиума на Седмицата на модата

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Най-новите тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк може технически да бъдат свързани със сезон пролет/лято 2024, но това не означава, че не можете да изпреварите събитията, като ги носите още тази есен. Разбира се, някои от нововъзникналите пролетно-летни модни дизайни – като супер оскъдни бюстиета – може да не са подходящи за носене през по-студените месеци, но повечето визии, наблюдавани в Ню Йорк, пасват също толкова добре на есента и зимата, колкото на всеки друг сезон.

От специфични цветове, които правят впечатление, до луксозни металик покрития и красиви комплекти, можете да сте в крак с модата без да се налага да страдате от студа в резултат на това. По-долу ви показваме няколко модни тенденции за пролет/лято '24, които ще паснат перфектно на есенния ви гардероб.

Модни тенденции за пролет/лято '24, които може да носите още тази есен

Бели комплекти

Ако сте фен на вечните и устойчиви модели, които могат да служат като начин за подчертаване на отделни щрихи във визията, като вашия грим, прическа или аксесоар, имате късмет. Монохромните визии в бяло получават своето поле за изява и все повече се изкачват по стълбицата към модния връх. Това е тенденция, която може да бъде носена по всякакъв начин – чрез добавяне на бяла блуза или бял панталон, както и чрез съставяне на елегантен бял костюм.

Златен блясък

Кажете сбогом на среброто и приветствайте златото в своя гардероб. Този топъл оттенък придава малко по-елегантен привкус на облеклото и пасва идеално на вече падналите по земята есенни листа. Заложете на сигурно със златиста чанта или обувки. Ако се чувствате достатъчно смели, можете да облечете бляскав златен панталон, който чудесно си пасва с бяла блуза, черни обувки и множество златни аксесоари.

Сини нюанси

Изглежда всеки един нюанс на синьото направи поява на Седмицата на модата в Ню Йорк този месец. Именно затова нямаше как да пропуснем цвета в нашия списък. Съветваме ви да извадите всички онези сини дрехи, които сте смятали за остарели. Получавате бонус точки, ако вече притежавате топли пуловери, които ще ви осигурят още по-голям уют през есенните вечери.

Сбогом, розово – цветовете, които ще доминират в модата до края на годината

Есенна мода – цветовете, които ще ви помогнат да постигнете целите си

Модни съвети – есенните тенденции, за които да внимавате

Флорални детайли

Никога не е твърде рано или твърде късно да започнете да носите флорални елементи. Независимо дали предпочитате щампа или флорални текстилни декорации, заложете на нещо голямо, смело и привличащо вниманието. Това е вашият шанс да се откроите сред тълпата и да създадете свой уникален стил.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари