IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещо: Ким Кардашян направи Неймар свой модел на бельо

25 октомври 2023 12 30

Футболистът позира само по боксерки в новата мъжка кампания на SKIMS

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян стартира нова мъжка кампания за бельо за своята марка SKIMS на 23 октомври и в нея изненадващо са включени като модели няколко секси спортисти, включително футболната звезда Неймар.

43-годишната Ким е избрала за свои рекламни лица атлети с безупречни фигури и визия. Това са 31-годишната бразилска футболна звезда Неймар Джуниър, 26-годишната звезда на НФЛ и тима „Сан Франциско Фортинайнърс“ Ник Боса и 25-годишният играч на НБА Шай Гилгеус-Александър.

„Представяме ви SKIMS Mens: най-удобното бельо, което някога ще притежавате. Три колекции за вашето най-добро представяне, носени от @neymarjr, @shai и @nbsmallerbear,“ пише за новата линия бельо в профила на марката в социалните медии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

В една от моментните снимки за кампанията, Неймар, който наскоро стана баща за втори път, носи зелена тениска, допълнена с мъжки спортни боксерки. Неговият спортен ансамбъл е завършен със семпла сребърна верижка. На друг кадър знаменитият футболист показва изобилието си от татуировки, а на трети той носи боксерки в масленозелен цвят, като държи тениската си в ръка и си играе с любимата си футболна топка.

Ник, който е топ играч по американски футбол, също показва новите гащета на SKIMS, но в тъмно и светлосиво. Боксерките му са съчетани също със сребърна верижка. Той също така е изобразен да носи и прилепнали потници Mens Tank in Stretch и Mens Tank in Cotton. „Ким, ти си маркетингов гений“, написа един фен до снимките в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Много клиенти на SKIMS се влюбиха най-вече във визията на Шай, който показа спортни слипове в металносиво, както и памучни боксерки в тебеширен цвят. Баскетболистът беше допълнил визията си с диамантени обеци и семпла златна верижка в няколко визии за кампанията. В клипа той сподели и ключовите си съвети за стил. „Не всичко може да пасне на всички по един и същи начин. Просто разберете в какво се чувствате комфортно и заложете на него.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Милиардерката Ким, която е съосновател на компанията SKIMS през 2019 г., наскоро разкри защо иска да добави мъжка линия към своя бранд за бельо. Тя каза пред HollywoodLife следното: „Разширяването в пространството на мъжкото облекло е важно за марката и свидетелство за ангажимента на SKIMS да предоставя стилни решения за всички“, обясни Ким. „Да имаме икона като Неймар за лице на нашата стартираща кампания, заедно с НБА звездата Шай Гилгеус-Александър и с най-добрия дефанзивен играч на НФЛ Ник Боса, мисля, че говори много за начина, по който SKIMS се превърна в марка, която може да осигури комфорт за всички аудитории, не само за жените.“

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари