IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Капсулен гардероб за есента – какво да носим при ниски температури

4 ноември 2023 18 00

Няколко основни дрехи за безупречен стил

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Официално е – студът е тук. Листата се събират на земята под краката ни и дърветата скоро ще бъдат голи. Сватбеният сезон приключи и коледната украса вече е в магазините. Има обаче още един важен въпрос, който трябва да разгледаме. Сега, когато става все по-хладно след месеци на горещо-студено-отново горещо и сега отново студено, с температури, достигащи до над 20 градус, какво да носите при 15-градусово време? За щастие имаме няколко предложения, които да държите подръка, за да създадете безупречен стил за студените месеци. 

Петнадесет градуса може да звучат хладно, но за някои това е доста приятна температура, тъй като все още е достатъчно топло, докато се движите, но може да е твърде студено, когато седите на едно място. Силният вятър може да промени тоалета ви в последната минута, карайки ви да се чудите с часове какво точно да облечете. И все пак, тази непостоянна прогноза е трудна за модата. Носенето на прекалено дебели дрехи ще ви накара да се изпотите, а леките текстури като памук и трико може да създадат риск от настинка. 

За да ви помогнем да сглобите тоалети, които да отговарят на температурата, събрахме шест безупречни предложения, които да улеснят обличането през студените седмици. 

Капсулен гардероб за есента – какво да носим при ниски температури

1. Тренчкот

Тренчкотите се считат за целогодишно основно облекло, но са особено популярни при по-ниски температури. Често направени от леки и устойчиви материи, те са чудесни за непредсказуемото време и са идеално допълнение към всяка есенно-зимна мода. 

2. Плетен комплект

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Искрено вярваме, че това е най-лесният начин да се облечете за променливото време. Той е елегантен, стилен и шикозен, като в същото време може да се съчетава и с различни опции на якета и обувки.

3. Жилетка

Ако сте инвестирали в масивна плетена жилетка миналата зима, тогава ще се радвате да чуете, че тези модели остават на мода и за тазгодишните студени месеци. Носете впечатляващия многослоен артикул върху рокля тип риза и завършете с ботуши, за да бъдете красиви в по-кратките дни и по-дългите нощи.

4. Блейзър

Да, температурата е 15 градуса, но все пак ни се струва твърде рано, за да извадим дебелите палта от зимния гардероб. Вместо това потърсете вълнени блейзъри, които ще ви осигурят топлина, но няма да изглеждат неуместни в този момент от годината. 

Есенна мода – тъмносиньото е задължителен цвят

Есенна мода – чорапите на принцеса Даяна са огромен хит

Есенна мода – цветовете, които ще ви помогнат да постигнете целите си

5. Плетена рокля

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elodie Romy (@elodieromy)

Удобни и едновременно шикозни, плетените рокли се превърнаха в любим артикул през последните години и се утвърдиха като едно от най-добрите облекла за 15-градусовото време. Добавяте обувките, с които се чувствате най-комфортно, но ако търсите съвет, препоръчваме да заложите на кожени ботуши.

6. Високи ботуши

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jull wilde (@juliannawilde)

Говорейки за ботуши, 15-те градуса са идеална температура, за да покажете вашите. Носете ги с чорапогащник, за да избегнете студа. Тези обувки ще направят всичките ви рокли незабавно по-подходящи за ниските температури. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Ral ( преди 5 месеца )
Това не е капсулен гардероб...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар