IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Геометрични слънчеви очила – елегантната тенденция за есента

13 ноември 2023 11 00

Слънцето е оскъдно, но все още го има

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Слънчевите очила може да се считат за доста основен аксесоар, но те наистина могат да променят атмосферата на външния вид, ако ги носите правилно. Тези есенни модели с геометрични форми превземат пазара и се оказват един от най-лесните начини за разнообразяване на всяка визия. Тези интересни рамки – от сърца през триъгълници до шестоъгълници – предлагат много начини да подправите визията си през есента с много малки усилия, така че са идеални и за онези дни, в които нямате време за нищо. 

В крайна сметка, ако никога не сте се отклонявали от класическите слънчеви очила, сега е моментът да се впуснете в приключения и да започнете да експериментирате. 

За да ви помогнем да постигнете външния вид още по-бързо, ние сме подготвили списък със смели слънчеви очила с геометрична форма като трогателно вдъхновение. Изберете любимите си форми и помислете за обикаляне по магазините, за да изпробвате няколко чифта лично. Рамките с различни форми могат да променят външния вид на чертите на лицето ви по начини, които могат да бъдат доста неочаквани, така че е добре предварително да видите как ви стоят. Така или иначе, пригответе се да се забавлявате с вашите слънчеви очила тази есен

Геометрични слънчеви очила – елегантната тенденция за есента

Рамки във формата на сърца

Какво може да бъде по-сладко или по-романтично от слънчеви очила във формата на сърце? Колкото и да сте се свили в хладна сутрин или вечер, всеки, който минава покрай вас, ще се затрудни да не ви направи комплимент за вашите очарователни очила. Червеното също е в модните тенденции за есента на 2023 година, така че вземете огненочервен чифт, ако наистина искате да се откроите. 

Рамки във формата на звезда

Готови ли сте да декларирате пред целия свят, че сте звезда? Вземете си слънчеви очила в звездовидна форма. Независимо дали носите бляскава златна или студена сребриста рамка, черни или цветни стъкла, вие изпращате много конкретно послание – звездите от Стария Холивуд определено могат да ви завиждат. 

Рамки във формата на шестоъгълник

Ако харесвате външния вид на кръглите слънчеви очила, но случайно предпочитате по-остра естетика, посегнете към шестоъгълни рамки. Цялостната форма се регистрира като кръгла, но лещите с шест ръба осигуряват буквална острота на класическия външен вид, който се изкачва малко по-високо по скалата на елегантността. Това прави очилата страхотни за плажните дни, но есента е новото лято, така че можете да ги носите и през този сезон. 

Триъгълни рамки

Харесвате ли външния вид на очилата във формата на котешко око? Опитайте чифт триъгълни очила, които предлагат подобна визия в горната част и след това стигат до остър завършек в долната. Ефектът върху лицето ви ще бъде много сходен, но модерната актуализация на такъв класически силует няма да остане незабелязана. 

Слънчеви очила според формата на лицето – как да ги изберете?

Слънчеви очила – 4 вида рамки, които да изпробвате

Търсиш слънчеви очила? Виж какво носят супермоделите!

Кръгли рамки

Няма абсолютно нищо лошо в това да обичате класическата визия. Ако кръговете са любимата ви форма и не се чувствате призовани да актуализирате емблематичната им закръгленост, носете с гордост чифт идеално кръгли слънчеви очила. В края на краищата кръговете, по своята същност, са геометрични фигури. За най-добрия мистериозен външен вид, или да скриете факта, че се оглеждате във всяка витрина, покрай която минете, изберете огледални стъкла.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари