IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички в сребро: Сребристите тоалети ще са хит в предстоящия празничен сезон

30 ноември 2023 12 00

Кои знаменитости налагат тенденцията?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато дизайнерите показаха куп сребърни модни дрехи по своите ревюта на Седмиците на модата в Париж, Ню Йорк, Милано и Лондон преди два месеца, то все по-често звезди като Ким Кардашян и Селена Гомес се появяват в блестящи, сребристи тоалети, вероятно за да ни подготвят за предстоящия празничен сезон.

Безспорен факт е, че сребристото е супер модерно в момента. Със своето отразяващо качество среброто добавя нотка блясък към всички модни решения и дори марки от висок клас като Coperni и Fendi Couture демонстрираха такива бляскави визии на модните подиуми.

Сребристото изглежда е най-актуалният цвят в момента, наред с класическите черно, кремаво, кафяво и бордо. Привличащият елемент на среброто и неговото отразяващо светлината качество имат важна роля в това този цвят да е идеален по време на празниците. Той наистина може да добави нотка блясък към всичко, с което се съчетае.

 Деми

Деми Мур; Снимка: Getty Images

Този сезон студеният блестящ нюанс е по-популярен от всякога благодарение на стилни знаменитости, които го облякоха през последните месец-два, а освен Селена и Ким сред тях бяха също Гуен Стефани, Бионсе, Никол Шерцингер, Хайди Клум, Ашли Греъм, Парис Хилтън и др.

За да отпразнува колаборацията Swarovski x Skims, Ким Кардашян (на основната снимка) се  появи в сребрист топ без ръкави и подходяща минипола с назъбени кристали Swarovski. Тя беше допълнила визията си с гривна на глезена и сребърни сандали.

Изявление в привличащо сребристо направи и попзвездата Селена Гомес, която показа своя ефектен силует в сребърна дълга рокля на 4 октомври, на събитие, организирано от нейната марка за красота и посветено на психичното здраве.

Селена Гомес;

Селена Гомес; Снимка: Getty Images

За разлика от сребърната мода от миналото, когато тоалетите бяха декорирани с пайети, метална мрежа и др., най-новите стилове са по-изчистени и по-удобни за  носене. 

Гуен Стефани се присъедини към Ким и Селена, появявайки се в сребриста визия от глава до пети. Гуен избра подобен бляскав външен вид, за да получи своята звезда на холивудската Алея на славата.

Гуен Стефани;

Гуен Стефани; Снимка: Getty Images

На церемонията всички погледи бяха вперени в платиненорусата красавица в минирокля на Christian Cowan с дълъг ръкав, декорирана със звезди. Тя беше завършила рок стайлинга си с хромирани ботуши от Le Silla и щрих червило в характерния за нея яркочервен нюанс.

Среброто е сред универсалните цветове, които могат да бъдат включени и в различни стилове и тоалети. Този цвят може да бъде както остър, така и изтънчен, което го прави адаптивен към редица модни предпочитания и поводи. Можете например да носите сребрист топ с дънки или с черен панталон, ако искате по-готина дневна визия, или да изберете елегантен сребърен панталон, който да съчетаете с други неутрални цветове, за по-изискан външен вид, както направи наскоро актрисата Чарлийз Терон.

И не само сребърните дрехи предизвикват вълнение, сребърните аксесоари също са на мода. Наскоро певицата Лизо и актрисата и лайфстайл гуру– Гуинет Полтроу, влязоха в тенденцията, като се появиха на събития със сребърни бижута в съчетание с бели тоалети.

Бионсе също заложи на много сребърни тоалети в последния етап от своето турне  Renaissance. Тя дори беше помолила феновете си да носят сребро на нейните концерти в края на лятото, за да отпразнуват нейния  рожден ден и сезона на зодия Дева. 

Суперзвездата помоли присъстващите на последните дати на нейното турне да носят сребристо с думите в Instagram: „Ще се обграждаме в блестяща човешка диско топка всяка вечер. Всеки отразява радостта на другия, сезонът на Дева е заедно в Къщата на хрома“.

Призивът на певицата за сребърна мода доведе до скок в онлайн търсенията и покупките на сребърни предмети, дрехи, аксесоари и бижута.

Парис Хилтън;

Парис Хилтън; Снимка: Getty Images

Парис Хилтън пък присъства на наградите GQ Men of the Year 2023 в Bar Marmont на 16 ноември 2023 г. в Лос Анджелис в невероятна, дълга сребриста рокля, но в по-тъмен нюанс, а Деми Мур блесна в сребро на наградите на 2023 CFDA Fashion Awards в Американския природонаучен музей на 6 ноември 2023 г. в Ню Йорк.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари