IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Kid Cudi и Calvin Klein – силата да намериш себе си и увереността

15 декември 2023 12 30

Изпълнителят с дебют за модната марка

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Скот Рамос Сегуро Мескуди, познат още като Kid Cudi, е много неща – рапър, певец, текстописец, продуцент, актьор и моден дизайнер. Автор е на един от най-големите хитове от началото на века, а именно Day 'n' Nigt. Ако и вие досега не сте осъзнавали, че именно той измисля песента, която озвучаваше всеки клуб, автомобил, домашно парти и бар, сте добре дошли отново сред живите. 

Може да познавате Cudi от множеството му екранни роли както във филми, така и в известни сериали. Той взима участие в How to Make it in America, Need for Speed, Entourage, One Tree Hill, Westworld и много други. Сега рапърът краси билбордовете и видеата на една от най-емблематичните модни марки – Calvin Klein, за която прави дебюта си като модел. 

Kid Cudi

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Самият Рамос казва, че през последната година е вървял по пътя към себеуважението, увереността и любовта към себе си. Опитвал се да отвори нова глава от живота си, в която да поставя себе си и нуждите си на първо място, да покаже на света от какво е направен и да докаже, че мястото му е точно тук и времето му е точно сега. 

И какъв по-добър начин да покажеш увереност от кампанията на Calvin Klein, която промотира именно това? Заедно с редица известни имена като Кендъл Дженър, Алекса Деми, Арън Тейлър-Джонсън и JungKook, Cudi показва онези класики от гардероба на американската марка, които просто никога няма да остареят. Дрехите, които, колкото и да ги носиш, няма да ти омръзнат и винаги ще бъдат сред най-предпочитаните тенденции.

Kid Cudi

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

За фотосесията си, направена от талантливото дуо Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин, Скот буквално съблича всичко, което го свързва с предишния му живот, за да облече новото, красивото и модерното, вдъхващо увереност, самочувствие и чувство за стил. Във фотосесията се преплитат както ярки цветове – идващи от червения диван, на който Cudi се е излегнал, и кристалното синьо на басейна, покрай който се забавлява – така и класическите черно-бели нюанси, които по никакъв начин не намаляват сексапила на модела. Напротив – предизвикват още повече интерес и вдигат градусите. 

Cudi обяснява, че цялата фотосесия е била направена на фона на музика, което му помогнало да се отпусне пред камерата за своя дебют. Мисията – успешна. По никакъв начин не личи, че изпълнителят няма опит в тази област на модата. Той искрено се забавлява и показва заразителната си усмивка, която идеално се съчетава с изваяното му тяло. 

Сред новите предложения на Calvin Klein, които Мескуди показва, са черните боксери с неонов надпис, които той умело съчетава с класическото дънково яке. Заснет наполовина в басейн, с вдигнати зад главата ръце, Cudi сякаш приканва дамите да прокарат пръсти по коремните му плочки, казвайки „Аз съм тук и съм уверен в себе си“. 

Kid Cudi

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

И ако си мислите, че една снимка казва колкото хиляда думи, то фотосесията на Cudi за Calvin Klein може да напише цяла книга. Сексапилността отново е на преден план, но този път е подпечатана и с огромна доза самочувствие, което е толкова силно, че може да се предаде дори и през екрана на всеки, който разглежда снимките. 

„Това, което ме кара да се чувствам уверен, е фактът, че съм на 100% себе си. И знам, че това ми помага във всяка една ситуация. Фактът, че обичам себе си. Това е истината. Това ми дава най-голямото самочувствие в този свят“, казва рапърът за кампанията си. 

Kid Cudi

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Фотосесията на Cudi е едновременно предизвикателна и чувствена. Всичко това произлиза от играта с осветлението, цветовете и разбира се, черно-белите снимки, които са запазена марка за Calvin Klein. Както неостаряващият им деним, в който Скот лежи на червения диван, така и приглушените тонове се свързват именно с американския дизайнер, който налага модните тенденции в продължение на десетилетия. 

Cudi позира и в т. нар. канадски смокинг или иначе казано деним върху деним. Дънковото яке с дискретното лого на Calvin Klein е облечено върху голото му тяло и комбинирано с класическите дънки на марката. На следващия черно-бял кадър рапърът вече е решил да разгорещи още повече страстите, заставайки в профил и носейки само черни боксери на Calvin, които се показват изпод дънките му. 

Kid Cudi

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Безспорно обаче снимката, която най-много ни впечатли, е тази, на която Cudi носи изцяло черен тоалет. Той комбинира дълго сако, черни панталони и риза, която, разбира се, е разкопчана почти докрай, разкривайки отново изваяното му тяло. Снимката може да подкоси краката на всяка дама и да накара всеки мъж да се забърза към фитнес залата. 

Новата колекция за Calvin Klein е описана като подсилваща дизайнерските норми на марката за минимализъм. Включвайки бельо, класически деним и други облекла, този сезон се представят изискани дрехи и основни елементи от гардероба за всеки начин на живот. Класическите силуети са актуализирани с нови материи и освежени кройки на Calvin Klein

Kid Cudi

Снимка: Инез ван Ламсверде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Моделите от новата колекция за сезон есен 2023 може да откриете в официалните магазини на марката в Serdika Center и Paradise Center, 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари