IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – оцеляване със стил в студеното време

30 декември 2023 10 30

Какви тоалети да носите през зимата

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Зимата може да бъде труден сезон, особено когато става въпрос за стилно обличане. Прекарвате часове, опитвайки се да постигнете перфектната визия, само за да решите най-накрая, че няма смисъл от опити и отново да сложите обикновена блуза и дълго топло палто. Ботушите на ток бяха стилни и забавни през есента, но ще е доста трудно да запазим равновесие, когато се движим през киша, лед и сняг. 

Студеното и снежно време може да създаде големи предизвикателства за стила и да ни накара отново да облечем едни и същи стари тоалети, които нямаме проблем да съсипем, дори ако стъпим в локва или голяма пряспа сняг. За щастие, модата не трябва да изпада в хибернация само защото времето навън е ужасно. Има няколко лесни тоалета за снежните месеци, с които да бъдете хем затоплени, хем стилни. 

Как да бъдете елегантни в студеното време

Изцяло в черно

Ако не сте сигурни какво да облечете, бъдете сигурни, че няма да сбъркате с изцяло черно облекло. Вземете пример от Хейли Бийбър и изберете пълен ансамбъл от стилни черни дрехи, включително макси рокля, кожено палто и чифт маратонки, за да сте стабилни на заснежената земя. Комбинирането на черни дрехи е лесно, а по-дебелите материи ще ви топлят, докато изглеждате стилно. 

Неутрални нюанси

зимна мода

Снимка: Getty Images

Дори и да не харесвате смели щампи и ярки цветове, пак можете да създадете красива визия с използването на изцяло неутрална цветна палитра. Комбинирайте уютно яке от полар или овча кожа с черно поло и дънки, които ще ви помогнат да се откроите, без да се чувствате зле облечени. 

Множество слоеве

Когато се чудите какво точно да облечете, винаги е добра идея да носите множество слоеве. Не може да сбъркате с любимия си блейзър, шал и шапка, всичко това съчетано с удобно палто. Докато тихият лукс продължава да бъде основна тенденция, максимализмът е също толкова във възход, така че смесвайте и комбинирайте според нуждите си. 

Леопардови щампи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NNENNA ?? (@nnennaechem)

Любителите на леопардовите щампи ще бъдат доволни да разберат, че те ще бъдат на мода и тази година. Въпреки че повечето хора са склонни да се ориентират към черни, сиви и бели зимни якета, тъй като са по-лесни за включване във всякакъв тоалет, леопардовото палто може да бъде както основен фокус на облеклото, така и допълнение към повечето дрехи в гардероба ви. Съчетайте го с високи ботуши и топли чорапи за стилна зимна визия, която е готова да бори снега, кишата и мразовитите температури. 

Двоен деним

деним, мода,

Снимка: Getty Images

Кой казва, че дънковите якета са само за есента? Изпробвайте тенденцията за двоен деним, носейки дълго палто, което може да ви стопли дори в най-тежките снежни дни. Съчетайте го с любимите си тъмни дънки и ботуши за сняг за още по-стилна визия. 

Кожен лукс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROCK (@anokyai)

Класическият кожен тренчкот е винаги на мода, независимо от времето навън. Въпреки това, ако носите такъв при по-ниски температури, не забравяйте да облечете пуловер или жилетка, високи ботуши и уютна шапка, за да ви предпазят от студа. 

Кожената пола – основна част от есенно-зимния гардероб на звездите

Зимна мода – принцеса Шарлийн с готик тоалет

Зимни якета – какви модели да носите

Цветно палто

Въпреки че изцяло черният външен вид е класика, ние също така харесваме идеята да добавим и малко цвят. Ашли Греъм съчетава класическа черна визия от поло и кожени панталони с наситенолилаво палто, което добавя така необходимата яркост дори в най-сивите зимни дни. 

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари