IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дънки за зимата – стилни тоалети, в които да ги включите

29 ноември 2023 12 00

Как да носите деним в студеното време

Снимка: iStock

Снимка: iStock

С настъпването на студеното време не е изненадващо, че много от нас ще поемат по лесния път и ще посегнат към надеждни основни неща в гардероба. Говорим за блейзъра, който никога няма да ни разочарова, и бялата тениска, която е носена и прана повече пъти, отколкото можем да преброим. След това идват и дънките. Докато тесните модели останаха на заден план, други стилове са водещи като отправна точка за всяко страхотно зимно облекло, което най-накрая сме готови да облечем. 

Разбира се, дънките са класически и лесен вариант, когато става въпрос за съставяне на тоалет, но това не означава, че трябва да са скучни. И ние ще ви покажем цял набор от прости, но отново не скучни, начини да носите някои от най-добрите чифтове – от светлите дънки, които ще отбележат един от ключовите цветове този сезон, до моделите с широки крачоли

Дънки за зимата – стилни тоалети, в които да ги включите

Дънки с блейзър

Ако винаги сте смятали, че повечето дънки са твърде дълги, тогава имате късмет, тъй като навитите крачоли се завръщат. Колкото и да не ви се вярва, отново ще виждаме завити навътре или навън дънки, за да ги предпазим от намокряне през зимата. Този безпроблемен стил е още по-красив с класически блейзър и блестящи обувки. 

Бели дънки с жилетка

Ако вече сте прибрали белите дънки с мисълта, че няма как да намерят място в зимния и есенния ви гардероб заради постоянните валежи и кални пътища, ние сме тук, за да ви променим мнението. Тези модели могат да бъдат основата на много страхотни монохроматични ансамбли. Допълнете ги с плетена жилетка, наметната върху риза, пуловер или тениска. 

Деним върху деним върху деним

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

Красива актуализация на класическия канадски смокинг – тук заменяме дънковата риза за блейзър. Отивайки още една крачка напред в любовта ни към денима, можем да направим уравнението още по-дънково с чанта от деним и сини токчета.

Сребърни дънки с голям пуловер

Най-голямото доказателство, че дънките не трябва да бъдат скучни, е този интересен модел в забавен цвят, който моментално ще промени визията на цялото ви облекло. Дръжте външния вид небрежен с класически маратонки или пък облечете сребърните дънки за по-специално събитие с прилепнало горнище и токчета. 

Прави дънки с палто

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amira (@modestmira_)

Ако има едно нещо, което е ясно за тазгодишната зима, това е фактът, че палтото с шал е подходящо навсякъде. По-специално този стил може да остане в центъра на вниманието, като го комбинирате с класически дънки и пантофки. 

Цялата в деним – Хейли Бийбър със секси реклама на козметиката си

Двоен деним – кралица Рания и нейната снаха със сходен стил

Модни съвети от Франция – как да носите деним?

Сиви дънки с кожено яке и боти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Един страхотен чифт дънки ще бъде идеална опция през всички сезони. Поддържайте нещата стилни, като комбинирате модела с кожени дрехи, бяла риза и боти. 

Прави дънки и голям суитшърт

Ако някога имате съмнение относно облеклото, просто посегнете към най-основните неща. Онези класики, които винаги ви карат да се чувствате добре облечени, без да хабите твърде много усилия. Овърсайз суитшърт или пуловер е чудесен за зимните дни, а нещата стават още по-хубави, когато се комбинира с класически дънки. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари