IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-ефектните знаменитости на Седмицата на модата в Париж 2024 г.

23 януари 2024 12 30

Риана, Бела Торн, Зендая и кой още...

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Знаменитостите привличат вниманието към себе си дори повече от самите модни ревюта. Това е факт и на последната Седмица на модата в Париж 2024 г. Редица известни лица се появиха на първите редове на модните дефилета във впечатляващи тоалети, които не останаха незабелязани.

Сред най-атрактивните звезди бяха Риана, Дженифър Лопес, Бела Торн (на основната снимка), Рита Ора и Зендая. Разбира се и много други известни лица се появиха в столицата на Франция, за да присъстват на престижното събитие, посветено на висшата мода. Вижте какво носеха някои от най-големите звезди, които се появиха на дефилетата пролет/лято 2024 на модни къщи като Schiaparelli, Dior и Kenzo.

Риана

Риана присъства на шоуто Dior Haute Couture по време на Седмицата на модата в Париж пролет/лято 2024 г. в зашеметяващ черен тоалет и интересна шапка. Тоалетът ѝ беше от две части – пола, с дължина над глезените, и обемно яке-сако, вталено с колан.  

Риана в

Снимка: Getty Images

Натали Портман

Актрисата Натали Портман показа, че е загърбила напълно брачните си проблеми (с предстоящ развод) и е започнала нова глава в живота си. Тя присъства на шоуто Dior Haute Couture по време на Седмицата на модата в Париж пролет/лято 2024 г. също в черен тоалет, но във видимо добро настроение. Облеклото на Натали беше  костюм от две части – сако и къси панталони.

Натали Портман

Снимка: Getty Images

Аня Тейлър-Джой

Нашумялата блондинка Аня Тейлър-Джой също присъства на шоуто Dior Haute Couture по време на Седмицата на модата в Париж пролет/лято 2024 г., но в атрактивна червена рокля.

Ана Тейлър

Снимка: Getty Images

Глен Клоуз и Жулиет Бинош

Двете актриси – Глен и Жулиет, също присъстваха на шоуто Dior Haute Couture. Клоуз впечатли с бял костюм, който се отличаваше с широк панталон, а Бинош заложи на актуалната в момента модна тенденция, а именно да облече мъжки костюм с вратовръзка.

Глен Клоуз

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес

Джей Ло присъства на шоуто Schiaparelli Haute Couture по време на Седмицата на модата в Париж пролет/лято 2024 г. в доста нехарактерна за нея визия. Тя носеше бяло поло, черен клин и обемно пухкаво палто в бяло. Тя се появи и с леко футуристични слънчеви очила, които определено бяха акцентът във външния ѝ вид.

Зендая

Очарователната Зендая, която винаги обира точките с появата си на модни събития, и този път не разочарова феновете си. Актрисата присъства на шоуто на Schiaparelli Haute Couture по време на Седмицата на модата в Париж пролет/лято 2024 г. в черен, прилепнал тоалет, който имаше леко извънземен вид. Тя дебютира и нова прическа – дълга права коса с ултракъс бретон.

Бела Торн

Сексапилната Бела Торн (на основната снимка) присъства на шоуто на Schiaparelli Haute Couture също в черна визия. Акцентът в нейния тоалет беше шапката с широка периферия и вталено сако с големи златни копчета и пухкав елемент на раменете.

Рита Ора и Зейн Малик

Британските певци Рита и Зейн (тя от албански, той – от пакистански произход) се появиха заедно на шоуто Kenzo по време на Седмицата на модата в Париж пролет/лято 2024 г. С тях беше и колегата им Фарел Уилямс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Info Zayn (@infozaynbr)

Сабрина Елба

Съпругата на актьора Идрис Елба също блесна в Париж в бял тоалет от две части – широко сако и панталон с черни декорации и златна верига. Тоалетът ѝ беше на бранда Schiaparelli колекция – лято 2024. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари