IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леопардовата щампа се завръща – как да я носите през 2024

17 февруари 2024 13 30

Колкото и да не ви се вярва, животинските принтове отново са на мода

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Официално и категорично – леопардовият принт се завръща и е по-изискан от всякога. Той отново набра популярност чрез видеа в социалните мрежи, най-новите модни колекции и разпродадени панталони, вдъхновяващи носталгични, но актуализирани визии на популярната щампа от ерата на 2010-те. Забелязахме тенденцията и при звезди като Джоди Уудс и Розамунд Пайк, а този сезон всички имаме повече възможности да носим онази скандална леопардова минипола, която беше популярна преди десетилетие. 

От класическия деним до закачливите чорапогащи, любовта към леопардовата щампа расте с всеки изминал ден и започва да ни убеждава, че може да ни послужи и като основа на всяко облекло. 

Същността на тенденцията

След като властваше в модната индустрия през 2010 година и след това, постепенно силата на леопардовият принт започна да избледнява и дори беше заклеймен като една от най-големите грешки на дизайнерите. Сега обаче се оказва, че желанието за по-екстравагантни тоалети се завръща и леопардът отново намира място сред тенденциите. 

Може би вече сте забелязали ренесанса на модата с плюшените палта, които се появиха след миналогодишната мания за „тих лукс“. За да не се бърка с плътните черни петна на щампата на гепард, леопардовата щампа се отличава с неправилни полукръгове, които сякаш са напръскани върху дрехата

В наши дни може да очаквате по-скромни вариации на леопардовия принт, характеризиращ се с по-тъмни цветови палитри и по-фини петна. Днешният модел е по-близък до черупката на костенурка, отколкото до стила, на който ставахме свидетели преди 10 години. Пълен с фин блясък, той пристига с други носталгични тенденции от 2010 година, които може да изпробвате. 

Завръщането на леопардовата щампа – как да следвате тенденцията

Пухено палто

Обемните палта са едновременно практични и невероятно стилни. Добавете блясък към ансамбъла си за излизане с тази модна актуална дреха с леопардов принт. 

Мини чанта

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LuLu (@luiwi_2929)

Мини чантите са все по-популярни сред дамите, въпреки че не могат да поберат всички аксесоари, от които се нуждаем. Когато обаче отивате на клуб или събиране с приятелки, тези модели са напълно подходящи за най-важните неща – телефон, ключове, гланц, спирала и документи. По този начин може да поставите чантичката си точно на масата, за да е пред очите ви през цялото време. За да бъдете по-актуални и да се различавате от тълпата, вземете модел в леопардова щампа. 

Леопардова пола

Достатъчно смели ли сте, за да навлезете в територията на леопардовата миди пола? Ето формулата за поддържане на нещата под контрол през 2024 година. Започнете с бохо многослоен стил, който напомня за текущите цикли на тенденциите, след това добавете едва забележим животински принт и сладки волани. 

Сатенена макси рокля

Сатенените макси рокли са задължителни за излизането с приятелки в петък вечер. Приятното приплъзване по тялото ви кара да се чувствате стилна и елегантна, независимо дали сте работили над 8 часа преди да излезете, или пък сте били заети с домакински задължения. Аксесоарите тук са от ключово значение, така че добавете структуриран блейзър и ботуши с остър връх, за да завършите визията. 

Прозрачна рокля с леопардов принт – на Карди Би не ѝ пука

Есенен сексапил: Кайли Дженър в леопардови щампи

Високи чорапи

Изящните чорапи са ключови за зимния гардероб на всяка дама. Заменете класическите модели в черно, бежово и червено за нещо по-различно и интересно, избирайки леопардов принт.

Минипола

Правата дънкова пола превръща леопардовия принт в основна част от гардероба ви за ранна пролет. Може да я съчетаете с класически черни токчета или пък да добавите още повече блясък чрез лъскави сребърни модели. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 2 месеца )