IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамите в червено – Кайли Дженър и дъщеря ѝ Сторми в центъра на вниманието

3 февруари 2024 15 00

Двете продължават да обикалят Седмиците на модата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър и 5-годишната Сторми отново привлякоха вниманието по време на Седмицата на модата във Франция. 

26-годишната риалити звезда застана на първия ред за дефилето на Jacquemus в Сен Пол дьо Ванс заедно с дъщеря си, с която носеха еднакви червени тоалети. Основателката на Kylie Cosmetics се облече в яркочервена вталена минирокля с шифон, драпиран през гърдите и деколтето от новата колекция на френската луксозна марка. Тя съчета визията с червени лачени токчета

Дженър беше оформила косата си сресана назад във вълнообразен стил, комбинирайки прическата с розов руж и лъскави устни. Червена чанта, червени слънчеви очила и златни обеци бяха завършващите щрихи във визията. 

Междувременно Сторми също облече червено от глава до пети, носейки пуловер Le Haut Rica, червени кожени панталони и червени ботуши от новата колекция на Jacquemus. 

Във видео, споделено в социалната мрежа Х (позната още като Туитър), се вижда как Дженър се забавлява с 5-годишната си дъщеря на първия ред преди началото на шоуто. Моделът Тина Кунаки, която доскоро беше във връзка с Венсан Касел, също се присъедини към звездната публика и дори се смееше заедно с майка ѝ дъщеря Дженър, седейки плътно до тях. 

Преди началото на шоуто Кайли сподели селфи без грим, докато се возеше в такси до летището в Париж, където посети няколко модни дефилета от Седмицата на висшата мода във френската столица. На кадъра, публикуван в историите в Instagram на звездата, се вижда, че тя невинаги носи изискани и дизайнерски тоалети. За пътуването си е избрала по-удобни, включително светлосиньо дънково яке и сив суитшърт, които е комбинирала с черни слънчеви очила. 

През уикенда Кайли се присъедини към сестра си Ким Кардашян и майка си Крис Дженър, за да наблюдава дефилето за висша мода на Maison Margiela за пролет 2024. За събитието 26-годишната милиардерка носеше сребърна рокля с пайети, която комбинира със светлосиви ръкавици и бели токчета. Тя оформи косата си в прическа стил „мокър ефект“ и допълни визията със сребърни сенки и бляскави устни. 

И докато Кайли определено имаше доста стилни моменти в Париж, най-скъпите за нея си остават тези, прекарани с децата ѝ. 

Без награда, но с целувка – Тимъти Шаламе запозна Кайли Дженър с елита в Холивуд

Мама одобрява: Кайли Дженър доведе Крис Дженър на премиерата на гаджето си Тимъти Шаламе

Споделяйки снимки и видеа от времето си в Париж, риалити звездата включи няколко момента със Сторми и 2-годишния Еър, които са останали скрити за публиката. „За още повече добри дни“, е написала тя под серията от снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kyliessvibe

На един от кадрите Дженър е коленичила на земята, наслаждавайки се на голяма и силна прегръдка от Еър, който така и не се появи на червения килим на някое от дефилетата, както направи сестра му. Говорейки за Сторми, тя също присъства в колекцията от снимки на майка си, отваряйки врата към гримьорна, носейки тоалета, с който я видяхме на шоуто на Valentino.

И двете деца на Кайли са от връзката ѝ с бившия ѝ приятел Травис Скот. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари