IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тери Хачър и дъщеря ѝ изглеждат като сестри в еднакви тоалети

9 февруари 2024 09 00

„Отчаяната съпруга“ беше на първите редове на Седмицата на модата в Берлин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако не знаехме цялата биография на Тери Хачър наизуст, щяхме да сметнем, че тя и дъщеря ѝ Емерсън Тени са сестри! 

59-годишната актриса и 26-годишната ѝ наследница се появиха на първия ред на Седмицата на модата в Берлин, показвайки еднаквия си стил и огромната прилика помежду си. Двете пристигнаха в Германия за дефилето на Marc Cain, носейки тоалети в лилаво, изглеждайки като истински кралски особи. 

Хачър носеше лилава рокля с дължина до глезена, която се отличаваше с прозрачни дантелени ръкави и пернати маншети. Тени, от своя страна, облече лилав костюм с пола. И двете дами носеха черни обувки, като актрисата от „Отчаяни съпруги“ избра сандали с каишки, а Тени заложи на ботуши над коляното. 26-годишната красавица носеше и малка черна чанта, за да завърши визията си. 

Тери Хачър

Снимка: Getty Images

Майка и дъщеря позираха за няколко снимки заедно както преди дефилето, така и от първия ред, на който бяха настанени. 

Малко преди модната си изява Хачър и Тени се разходиха из улиците на Берлин, като отново носеха еднотипни тоалети, отново от марката Marc Cain. Хачър заложи на монохроматичен зелен костюм и подходящ тренчкот, докато дъщеря ѝ облече ансамбъл тип училищна униформа, съставен от пола, елече и сако в бежов цвят. Те бяха комбинирани с бяла риза и черна вратовръзка

Тени допълни визията с черни ботуши над коляното и черна чанта, докато Хачър заложи на бяла чанта и бели обувки на нисък ток. 

Тери Хачър,

Снимка: Getty Images

Звездата от „Отчаяни съпруги“ се разбира много добре с модата. Тя стартира 2020 година с участието си в кампанията за германския лейбъл Marcell von Berlin. Въпреки че в началото се притеснявала да застане пред камерите, в крайна сметка се забавлявала изключително много на снимачната площадка с фотографа Рандал Славин. 

От немската марка споделиха, че са избрали именно Хачър за свое лице, защото тя представлява „модерната и силна жена“. 

„Тери е успешна актриса и бизнесдама. От друга страна, тя е мила, има страхотна енергия и внесе много положително настроение на снимачната площадка. Искахме да работим с човек, който представлява модерната и силна жена, която цъфти в нашето време“, споделиха от Marcell von Berlin. 

Актрисата също така попадна в центъра на вниманието, когато публикува снимки по бански, показвайки завидната си фигура и стегнати мускули. 

Говорейки за своите тренировки, Тери сподели, че комбинира кардио и упражнения със съпротивление. По думите ѝ, фитнесът е станал част от ежедневието ѝ, защото иска да бъде в по-добро здраве, а не за да изглежда добре по бикини. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари