IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тери Хачър призна за трудностите по пътя към дете номер 2

24 януари 2022 10 50

Актрисата ползвала донор, за да забременее

БГНЕС

БГНЕС

Тери Хачър разказа за трудностите, които е срещнала по пътя към зачеването на второто си дете. Актрисата, по-известна с участието си в култовия сериал „Отчаяни съпруги“, призна, че е претърпяла спонтанен аборт.

Като гост-водещ на предаването E! Daily Pop, звездата разкри, че е била на 40 и от отчаяние, че е сама, се обърнала към донор, само и само да забременее.

„Не ми се получи, но се опитах да имам второ дете сама и минах през всичко това... Всъщност имах спонтанен аборт, за съжаление“, каза Хачър.

Актрисата, която днес е горда майка на 24-годишна дъщеря от връзката си с Джон Тени, признава, че да избираш мъж по каталог, от който да имаш дете, е доста забавен процес. „Защото избираш буквално: „Носят ли очила? Имали ли са акне? Колко са високи? Много е интересно, когато мислиш за това по този начин“, обясни тя.

Тери споделя още, че не възнамерявала да разказва въпросната история, но все пак решила да го направи и така да вдъхне надежда на жените, които по една или друга причина още нямат потомство.

Преди години звездата разкри, че е имала тежко детство и е била насилвана от чичо ѝ – нещо, което оставя дълбока следа в нейното развитие като актриса.

„Преживяла съм толкова много болка. Аз съм жена, която крие уязвимостта си под много слоеве. Опитвам се да бъда силна. Нося го в себе си, просто трябва да го намеря под всичките тези слоеве“, откровеничи тя за трудните моменти, които е имала през годините.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари