IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе от Дивия запад: Защо попзвездата залага на каубойска стилистика

16 февруари 2024 10 30

Попдивата преминава към кънтрито

Бионсе и майка й; Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бионсе напоследък залага на латекс, дантела и... каубойски шапки, когато става въпрос за стила ѝ. Попзвездата се появи в уникална и доста дръзка червена визия за Свети Валентин, но отново вдъхновена от Дивия запад. 

Изпълнителката отпразнува Деня на влюбените в два главозамайващи тоалета в сряда, разтърсвайки визия от червен латекс заедно с прозрачна дантелена рокля след новината, че ще издава първия си кънтри албум.

42-годишната певица изглежда страхотно на новите снимки в своя уебсайт, на които носи персонализирана червена шапка Stetson и ансамбъл на Marc Jacobs, включващ латексова минипола и дълго кожено яке. Визията ѝ беше завършена с лимитирана серия бяла чанта като пясъчен часовник на Balenciaga, покрита с шарка на червени сърца.

В този си вид тя излезе на романтична среща със своята валентинка, а именно съпруга ѝ Джей Зи, с когото вечеряха в ресторант East Village Claud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Преди няколко дни пък Бионсе се появи отново с каубойска шапка на Седмицата на модата в Ню Йорк (на основната снимка), за да подкрепи своя племенник Джулез (син на сестра ѝ Соланж), който дефилира в ревюто на Luar.

Тогава талантливата звезда носеше платиненорусата си коса прибрана в шал, но отгоре отново носеше каубойска шапка в светлосиво – цветът на целия ѝ тоалет. .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Чрез Instgarm Reels тя сподели и клип с фрагмент от мелодията на новата ѝ песен Texas Hold 'Em, а във видеото тя носи прозрачна черна рокля от Dolce & Gabbana от тюл и дантела, черни прашки и високи чорапи до бедрата. Горната част на роклята е в стил корсет, стегнат в талията с кожен колан. 

Що се отнася до аксесоарите, топ лидерката в музикалните класации беше добавила черен воал от тюл и ръкавици към визията си, като украси къдриците си с черна каубойска шапка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Оказва се, че чрез каубойската си визия Бионсе всъщност рекламира своя нов албум – който всъщност е втора част от нейната „Ренесансова“ ера, както тя самата разкри по време на Супербоул на 11 февруари.

Новият албум на звездата ще бъде в кънтри стилистика, което обяснява нейния уестърн външен вид в последно време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)П

По-рано този месец тя носеше бяла шапка Stetson и костюм с къси панталони на Louis Vuitton с шипове на наградите „Грами“, преди да покаже визията си от Super Bowl, която беше друго творение на Dolce & Gabbana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

За спортното събитие и за своето прессъобщение Бей носеше черна минирокля с дълбоко деколте от италианската модна къща, добавяйки тюркоазена огърлица, високи ботуши и, разбира се, черна каубойска шапка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Очаквайте още повече кънтри визии от Бионсе и след като тя пусне албума Act II на 29 март.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари