IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе демонстрира една от най-смелите си и секси визии досега

18 декември 2023 14 30

Звездата остави малко на въображението, облечена в ултракъси шорти и прозрачно горнище

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бионсе остави малко на въображението, демонстрирайки фигурата си в изрязани къси шорти в сребристо и прозрачна горна част. Попзвездата показа своите пищни извивки в тоалет на Prada като този стилен ансамбъл е бил в чест на нейния съпруг Джей Зи или по-точно, специална визия за неговия 54-и рожден ден.

В поредица от снимки, публикувани в Instagram в събота, 42-годишната изпълнителка на Halo демонстрира своя сребърен тоалет. Само късите панталони на Бионсе струват 2750 долара, а прозрачното ѝ боди в кремав цвят е на стойност 1150 долара.

На кадрите се вижда, че певицата носи и пухкаво бяло палто, обувки с високи токчета в кремав цвят и различни аксесоари като слънчеви очила с форма на котешки очи и обсипани с кристали обеци.

Снимките са направени на празненство в чест на Джей Зи, който отпразнува рождения си ден на 4 декември в лозята на Chateau Smith Haut Lafitte в Бордо, Франция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Музикалната икона, която е и майка на три деца, беше включила в снимките и своя съпруг, който се усмихва на камерата, докато държи две бутилки вино от същата година на неговото раждане. Една от снимките от фотосесията показва изпълнителката на Crazy In Love да се перчи с логото на  дрехата си, а именно Prada.

На луксозното парти за рождения ден на музикалния продуцент е имало доста гости знаменитости като Крис Дженър и Елън Помпео. Въпросното пътуване до Франция на петчленното семейство е било не само в чест на рождения ден на Джей Зи, но и празнуване на успешното излизане на филма „Ренесанс“ на Бионсе.

Филмът,  на чиито премиери в Лондон и Лос Анджелис присъстваха различни знаменитости, включва разказ в документален стил за световното турне на носителката на „Грами“. Той описва подробно как се е случило всичко, включително интимни моменти между певицата и най-голямата ѝ дъщеря Блу Айви.

В един момент Бионсе си спомни как онлайн критиките от феновете относно танцовите умения на дъщеря ѝ са насърчили 11-годишното момиче да „тренира много по-усилено“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари